HulyA60 Merhaba anneler kalçamda son 3 gümdür inanılmaz bir kramp var olan varmı bu durum nedir? İlk gebeliğimde böyle bir durum yoktu bu ikinci gebeliğim basamıyorum üstüne yürürken ansızın geliyor genelde iş yaptığımda oluyor temizlik vs.
Busradoga HulyA60 hamilelikte olabilir bende de olmuştu bazen bir şey yok bazen yürürken bir anda batıyordu çok kötü çalışamamıştım hatta onun yüzünden ama devam etmiyor geçer sonrasında
iknrkc HulyA60 bahsettiğiniz şeymi bilmiyorum ama benimde belimin altında böyle tutulma oluyor sürekli aynı yerde kitleniyor sanki
irem-16 HulyA60 canım rahim büyüdüğü için oradaki sinire baskı yaparmış. Ben de topal gezdim resmen bi ara. Özellikle iş yaptıktan sonra daha çok oluyordu. Bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor kalça kemiğine resmen. Çok kötü acıtıyor😊 Allah yardımcın olsun
Snksnsns 25.haftaödayım geçen haftalarda bende de oldu sanki bıcak saplanmış gibi oluyordu benımde ikinci gebelikte oldu anlam veremedim ama suan yok geçti
HulyA60 Snksnsns Evet bendede öyle son 1 haftadır bendede başladı bugün daha arttı akşama doğru sağ taraf sızlıyor uzanıyorum aynı zamanda
Busradoga HulyA60 evet aşırı derecede kötü resmen kitliyor insanı :( ben 1 2 ay uğraştım o acıyla ama sonra geçti dediğim gibi sabredin 🙏🏻
HulyA60 irem-16 Allah razı olsun 😊 sizede çok geçmiş olsun topalladım resmen çok değişik bir şey bıçak saplanıyor gibi dediğini gibi aslında inşallah ilerleyen sürelerde geçer
irem-16 HulyA60 benim ilerleyen süreçte geçti canım kuyruk sokumuma da giriyordu aynı ağrı ama genelde hep sağ kalça kemiğime giriyordu😊 magnezyum kullan mutlaka 😊❤
HulyA60 irem-16 İnşallah benimde geçer ☺️ Teşekkr ederim bilgi için bir sonraki randevumda doktora şikayetimi dile getirmeyim mutlaka 🙏