Smhtlha 22+5 haftadayız 11.haftada kanamayla öğrendik plasentanın aşağıda olduğunu öğrendik. Bi kaç gün devam edip durmuştu kanama. Bu pazartesiden beri ara ara kanamam oluyor. Bebeğin sağlık durumu çok iyi ama ben çok stres oluyorum bu duruma. Başına gelip bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı. Uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim 😊
Ecece Smhtlha canım bende 17.haftadayım benimde aşağıda doktor yorma kendini dedi bide haftada bir ılık duş almaya çalış ama okuduklarıma göre çoğu kişide sorun olmamış doğumda dinlenmemiz gerekiyo sadece benim 13-14. Haftalarda bu teşhis konuldu
Hilalalara Smhtlha benimde aşağıdaydı 27. Haftamdayken yukarı çıktığını öğrenmiştim canım şuan 30 haftalığız sıkma canını 😇
Serraaa 33 haftadayım benm hala asagıda mecbur sezeryan yapacak baska bırsey yok korkma aadece cok agır kaldırma kanama olur progestan verır doktor mutlaka
Smhtlha Serraaa benim doğum zaten sezeryan öncesi öyle olduğu için progestan da kullanıyorum. Ama bugün devlette bakan doktor erken doğum eylemi olursa bebek yaşamaz dedi kafam karıştı oysaki bebeğin sıkıntısı ve benim agrim filan yok.
Smhtlha Hilalalara inşallah darısı başıma olsun inşallah. Kanama durumunuz oldu mu 27.haftaya kadar peki
Smhtlha Serraaa aynen. İlçede oturuyorum heran kendi doktoruma gitmek mümkün olmuyor ara kontrollere ve böyle acil durumlarda ultrason için gidiyorum. Onda da kesin korkutup moralimi bozuyor😕
Serraaa Fikriyelker ALLAH ımanlı saglıklı bebek nasip etsin cnm bızı haberdar et mutlaka merak ediyorum
Serraaa Smhtlha bende cok gittim acılıne benı nerdeyse yatırcaktı neler deyip benı nasıl korkutmuştu ALLAH korusun bızı saglıkla kavusalım bebeklerimize🙏🙏