Gulbahcesi_ Tufu2 merhabalar oncelıkle hayırlısı olsun ınsallah benım 13 gun sonra kan verdik sonucu oyle ogrendık İlk üç gün yattım birşey yapmadım sonraki gunler normal ıslerı yaptım agır asla yapmadım ve beslenmeye asırı dıkkat ettım
Gulbahcesi_ mucizem4423 bende nar suyunu transfer oncesı ıctım rahım kalınlastırmada cok ıyı geldı transfer sonrası normal karısık meyve suyu sıktım bolbol avakoda ve dogal süt yumurta tükettim
Mercimekannesi-2016 Tufu2 benimde öyle ya bide şu adet ağrısı gibi oluyor ya onun tedirginliği oluyor insanda
Tufu2 Mercimekannesi-2016 aynenn ya ne zor işlermiş kan görsek kese kese görsek kalp atışı inşAllah tutarda 9 ay diken üstünde olcaz gibi Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inşAllah 🤲🏻🤲🏻
Tufu2 Gulbahcesi_ Mercimekannesi-2016 Kızlar ben dayanamadım 1 saat once kan verdimmm 59 cıktı çoook sukur değer iyimi sizce 6. Gündü bugun
Gulbahcesi_ Tufu2 137 ile öğrendim 15.gün 369 oldu daha sonra doktor 22.güne yanı yarın randevu verdı ultrason ile bakıcak
Mercimekannesi-2016 Tufu2 ayy valla ya allahım yardım etsin pozitifi görelim sonra sağlıkla kucağımıza alalım kaç senelik evlisin canım
Aksoyy Tufu2 ben yarın gidicem işte inşallah yumurta toplama işlemi yapılacak bakalım ne zaman transfer olur özellikle yeme içmeye dikkat etmek gerekiyor ve oturup kalkmaya fazla ayakta kalmamak gerek diye biliyorum tabi
Tufu2 Aksoyy ben transfer oldugum anda kestim paketli gıdaları elimden geldiğince ev yapımı seyler yiyip içmeye calısıyorum kahvaltiyi atlama o cok onemliymis ben asırı dinlenemedim ama ilk üç gün hep yattım yola cıkmadım 4. Gün sehir disina evime dondum