crazyymom Tutaste_ valla ben söyleyince linç yiyorum ama şu dönem çocukları okula başlayınca sınıfta her birinin isminden 2 ser 3 er tane olacak ben sevmiyorum değişik olsun istiyorum oglumunda öyle istemistim öyle yaptım kizimada yapicam inşallah
Tutaste_ crazyymom ne linci valla bende kimsede olmaz diye koydum baktım herkes gökçe diyor burda kızına ıspartadayım ben cidden burdaki kücükler hep gökçe benim ismim kimsede yok mesela cok hosuma giderdi kızımında oyle olsun istedim olmadı ya
birkizanneesi Benim kızımın ismini hiç koyan yok çok şükür herkesin koyacağı ismi koymak istemedim 🥰 kızımın bir farkı olsun istedim
MorKelebek54 Tutaste_ sakarya da yasayip sakaryali olarak hic bi tane bile defne tanidigimin olmamasi..😂 bunun erkek isimleri olarak da verdiyonu var mi acaba
Aylaa123 Tutaste_ normalde defne ismini çok severim ama bu haritadan sonra bi sevesim gelmedi defne zehirlenmesi yasadım resmen 😂allahtan oğluşum var 😂
Balbebek012 Tutaste_ defne zeynep zümra asel ölümüne kapışır ahahhaa 😂😂😂 o değil de bir arkadaşım var 3 kızı var Zeynep Defne Zümra Ahahahaa 😅😅 haritayı ona atayım bari 🙃🙃