Dnzz2 Freely erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün var doğum kontrol hapı kullanıyorum silik çıktı hemen gittim kan verdim 0.05 çıktı bu test yalancı cikartiyormu yalancı pozitif yaşayan olmudu çok endişeliyim
keyfimin-kahyasi-misin Dnzz2 Yani kandada cikardi aslında ama bilemeidm ben bu testlerin yanlış çıktığını hiç görmedim çok yaptım yoksa tek silik bile yoktu varsa belliydi silikte olsa
Dnzz2 keyfimin-kahyasi-misin bende öyle düşünüyorum kanda çıksa çıkardı demi 🥺 idrar yolu enfeksiyonumda var test ondan mı hata verdi sanmıyorum da yanlış veren de olmuş öyle bakınca başka başlıklara sitelere endişelendim :(
Dnzz2 DuruDefne_mommy ozlem_2727 TugceOrak Cicekbahcesi12 Hnmli Teşekkürler kızlar inşallah yalancı pozitifdir kürtajdan sonra korunmaya başladım Kasık ağrım olunca test yapım dedim ama yoğun idrar yolu enfeksiyonum da var daha geçmedi o da idrarda kan falan da gözüktüğü oldu belkide o yüzden etkilemiştir bilemiyorum değer de baya düşük çünkü sıfıra yakın yani
TugceOrak Kanda negatif çıktıysa o sonucun hiç bir anlamı yok. Beta önce kanda tespit edilir idrarda değil. Bilimsel olarak kanda tespit edilemeyip o testlerde tespit edilmesi mümkün değil
Hizliveofkeli Test yalancı pozitif çıkaran bir test. Olmasa bile sizinkini çıkarmış. Çünkü kanda negatifse negatiftir.
Busranur_mnts İkinci çizgi gri renk gibi büyük ihtimal yalancı pozitif görmüşsünüz her zaman başka testler de bulundurun yapın awox prodoctor iyiler
Dnzz2 DuruDefne_mommy bu sabah nimo ver tekrar freely yaptım öncekinden daha silik çıktı anlamış değilim:(( kafam cok karıştı ya kaset testlerde negatif kan da 0.05
DuruDefne_mommy Dnzz2 nimo markada yalancı pozitif vermisti bana hatta 4 farklı testle yapmıştım hepsinde cikmisti o kadar inanarak kan vermiştim ki
Dnzz2 DuruDefne_mommy dış gebelikte ayrı bir konu demi kanda çıkmaya bilir gibi bir durum varmı yoksa kanda çıkıyor ama değerler artmıyor ya da artio azalma oluyor gibi bı durum mu