Masal18 Sahraelsam valla beni uykudan bile uyandırıyor kıvranıyorum resmen cnm öyle Bi ağrı sancı oluyor 🙄
Sahraelsam Masal18 kasilmayi anliyorumda sancı belki çektim ama kasılmada sanmış olabilirim bilmiyorum valla 🤷♀️ ama kasildigi zaman toplanıyor sertlesiyo gibi belli bi yerde sonra açılıyo gbi bu kasilmalarda nst çıkıyor mu
Masal18 Sahraelsam Nst de çıkıyor cnm bazı kasılmalar sancıyla oluyor bazı kasılmalar sancısız benim iki hafta önce sadece kasılmalarım çıktı sancım yoktu bugün de sancı çıktı kasılma ara ara oldu mesela
Tugcelizyaa Mrb kızlar 36 haftalık hamileyim. Özel hastaneye gidiyorum bebegimin kilosu 3300kg cıktı iri bebek dedi doktorum. 3 g7n sonra devlet hastanesine gittim 2800kg cıktı sizce özelemi devletemi inanmalıyım bilemedim. Kafam karıstı yediklerime dikkkat mi etmeliyim yoksa daha mı cok beslenmeliyim :)
Masal18 Tugcelizyaa cnm net kilo söylemiyorlar zaten aşağı yukarı bişey söylüyorlar birde her ultrason cihazı aynı değil farklı çıkartıyor bazıları kendini korkutup strese girme boşuna sağlığı yerindeyse kilo olayına takma tatlım