Gozdeeerss Deletedmom133 aaa tam ben acicaktim bu başlığı harikasin cnim dun kullanmaya basladim yarabbi butun tuvaletr zor attim kndimi afedersin ishal bide siyah sok oldum ondan mi ki sizdede oluyomu kusura bakmayın açık konuştum biraz ama
Dilekcelik Deletedmom133 bende mide agrisindan ziyada daha cok agiz kurulugu tuvalet sikintisi ve en berbari bas donmesi yapti p.tesi gidince doktora soylucem
Deletedmom197 Deletedmom133 ben şimdiye kadar ferrum fort kullanıyordum geven doktorum azın dediğinizi yazmıs. Ayy resmen ölümden döndüm ya bende ne kadar yan etkisi varsa gösterdi. Kusma bulantı ishal bir hafta boyunca sürdü bi yudum su bile içemiyordum😫😫
Deletedmom133 Cnmltm midenizde ağrı oluyor mu kutu bitince doktora söyleyip değiştirsem mi acaba diyorum diğerleri nasıldır bilmiyorum
Cnmltm Gozdeeerss aynen oyle oluyo kabızlık yapıyo doktora soyleyınce onun içinde ayrı bi ilaç veriyor
Ftsfrt Gozdeeerss ever bende De oluyor ama ilaçtan renginin değişmesi🙈ben gece uyumadan kullanıyorum ama sabah kurulu saat gibi karnımın gurultusundan uyanıyorum çok acıktırıyor beni ama herhangi bir etki yapmadı acıktırmakta ve siyah çıkarmak dışında..🙈
Deletedmom133 Gozdeeerss evet siyah olması insanda şüphe bırakıyor ama yan etkisi c vitamin takviyesiyle daha güzel etkisi olurmuş 😂
Merveee1 Ftsfrt ya benim de öyle yaptı ilk gebeliğimde böyle olmamıştı ilaçtan ilaçla değişiyor mu acaba 😒
Deletedmom197 Deletedmom133 paketin bitmesini beklemeyin bence sizi etkiliyorsa değiştirsin ben iki tane içtim hemen bıraktım
Ftsfrt Merveee1 büyük ihtimal değişiyordur aman bi sorun olmasında az idare edelim yapacak bişey yok bebişlere şifa olsun inşallah🙏🏻💜
Deletedmom133 Deletedmom197 kötü yapmıyor da başta mideme çok dokunuyor du şuan sadece tuvalet sorunu yapıyor