Girlmama Betulkutluer dün sabah girdim bende şuan evimdeyim spinal oldum çok güzeldi asansöre binmem ve beni ameliyathaneye götürüp uyuşturup bebeğimi çıkarmaları 15-20 dakika falan sürdü doğum fotoğrafçımız öyle güzel fotoğraflar çekmiş ki hayatımın en güzel günüydü 8 mart🥹
AselM Girlmama Sizin için sıkıntı değilse özelde mi devlette mi doğum yaptınız ben korkuyorum devlette içimin rahatlamasına ihtiyacım var 🙏❤️🩹
Girlmama AselM ben özelde yaptım erken doğum riskimiz vardı en başında beri 14 martta sezeryan günü verdi doktorumuz ama kızım 8 martta gelmek istedi 1 defa serumlarla sancımı durdurdular ama 2. defa durduramadılar açılmam vardı ve çatım dardı hemen sezeryane alındım çok güzeldi her şey ama devleti bilemiyorum nasıl olur
Betulkutluer Girlmama Girlmama benim de catim dar 2cm acikligm.vardi ve su fazlaligim var, ve 2haftadir nstde çıkan sancılar vardı hatta yatisim bile olmuştu bu yüzden, bugün artık sezaryene karar kıldık
AselM Betulkutluer Çıktınız mı ameliyattan nasıl geçti sizi yormak istemiyorum ama cevaplarınız benim için çok önemli 🙏
Betulkutluer AselM evet odamizdayiz 🥰 pozitif sezaryen hikayemi biraz kendime gelince anlaticam 🥰 çok şükür iyiyiz ikimiz de , daha yürüyüş yapmadım, deneyimimi yaptıktan sonra anlatırım
AselM Betulkutluer Kaç gün kalacaksınız acaba genelde devlette 2 gün hastanede yatılıyor denildi doğru mu?