Denizlina09 Kızlar 18 haftalığım aşırı kalça ağrısı çekiyorum iki gündür sağ taraftan daha yoğun şekilde. Yatıp, kalkamıyorum cok kötü kitleniyor. Yaşayan var mı nasıl çözdünüz?
2cocuk2kopek Denizlina09 14 haftalığım bende hamile kaldığımdan beri çekiyorum bu kontrolde doktora soracağım artık
Nilayy95 Denizlina09 bende çekiyordum magnezyum verdi doktor biraz daha azaldı ama yinede yataktan kalkarken koltuktan kalkarken yine oluyor
Eliferimm Denizlina09 İlk gebeliğimde 16. Haftada başlayıp doğuma kadar devam etmişti biraz da ağrı her hafta daha da artmıştı. Şuan 20 hadtalığım 1 haftadır yine başladı biliyorum yine doğuma kadar az az artarak devam edecek 😌
Slhls Denizlina09 sert zeminlere oturmayın sıcak su uygulaması iyi geliyor bir de orayı egzersiz yaparak gevşetin +magnezyum almıyorsanız alın. Ben de magnezyum etki etmedi orası ayrı 😄
Denizlina09 2cocuk2kopek bende bugun dayanilmaz hale geldi çalışıyorum masa başı nasil bütün gun oturcam bilmiyorum
2cocuk2kopek Denizlina09 uzun süreli oturunca evdeyken bile sorun yaşıyorum imkanınız varsa ara ara dolaşın
Havva_asel Benim de o haftalarda kalça ağrım kuyruk sokumu ağrım çok olurdu şuan 25 hafta olduk geçti
Denizlina09 2cocuk2kopek gecenin bu saatinde uyandım ve kitlenmişim yataktan yarım saatte kalktım şuan agri inanılmaz
Ananim Ay bendede oluyor çok tam kuyruk sokumu değilde üst kısımlarında otururken, uzanırken dönerken nedeni bulan bilen varsa çok iyi olur☺️
Denizlina09 Ananim evet beni şuan uykumdan uyandırdı cok kötü ağrıyor nasıl geçer de uyurum bilmiyorum
Htc4345 16 haftadayim bende sağ kasik ağrısı çekiyorum sankii arada da idrar yolu enfeksiyonu başlangıçi var gibi
Eliferimm Denizlina09 Hiç sormayın bu gece sık sık ben de uyandım birde sırt üstü yatmışım uyurken of of of belim biraz rahat etmiş ama karnım hala çok ağrıyor. Zaten bu saatten sonra bebek 2 yaşına gelene kadar uykuyu unuturum. Kızım 2,5 yaşinda 6 aydır rahatız.
Htc4345 Denizlina09 inşallah sonu güzel olsun da bu agrilarimiz geçer gider yeter ki bebeklerimiz iyi olsun