sehnazz000 Htccndn çok fayda etmiyor ya kremler bile zor geçiriyor benim oğlumda da var özel bir krem aldım onunla geçiyor bide mutlaka doktora götür egzama varsa çamaşırlarını deterjanla yıkama
Tazeanne2016 Bepanthol egzama kremi var yetişkinde işe yarıyor ama bebek için doktora bi sormak lazım , bu sadece geçici çözüm olur egzama bazen bir besin maddesine ya da kullanılan krem , şampuana vs karış oluşabiliyor onu tespit etmek önemli olan
Htccndn Tazeanne2016 Çok teşekkür ederim aslında hiç öyle onun şampuanı kremi dışında birşeyde kullanmıyorum ama yinede bir bakim
Edailkemomm Benim kızımda geçen hafta kızardı atopik dermatit çıktıı bepanthol sensidaily aldık yeni çıkmış atopik ciltler için şuan gayet iyi kaşınmsıda geçtii çok şükür
cerenseren Öncelikle çok geçmiş olsun 🥹🙏🏻 egzama kaşındırmaz kızarır pul pul deri dökülür kabarır Egzama değil resimde anlaşıldığı kadar ya rose yada isilik veyahut bilmediğiniz bir alerjisi olabilir
Htccndn cerenseren Çok teşekkür ederim yani bilmiyorum 5 aylık daha mama ve anne sütü alıyor alerji testi yaptırmadım
mlkkk Htccndn evet atopik dermatit muhtemelen çok büyük durmuyor oğlumda kortizonlu krem yazıyordur doktor 10gün kullanılıyordu ama ne zaman kullanmayı bıraksam 9aylık olana kadar devam etti betanhol sensidaily veya sensiderm çok işe yarıyordu çoğu zman hemen kızarıklığı gidiyordu. Sensidailydi benim memnun kaldığım bulursanız ilk onu deneyin
Ssaree Htccndn iyi günler benim de oğlumun elinde var da kızarıktı şimdi kuruluk kaldı kızarıklık yok ta kuru kurumu kızarık yerler