agacall Kızlar selam, altı haftalık gebeyim ama karnımın alt tarafında çok sancı oluyor gaz sancısı gibi bu normal mi ya yaşayan var mı? Bir de gebeliğini çok gazlı geçiren insanların bebekleri kolik mi oluyor birisi bana öyle söyledi de
Sevgii16 agacall 29 haftalık hamileyim benimde ilk zamanlarda aşırı gaz sorunum vardı 5 6 haftalarda . :)) hatta çok sık gaz yapan biri degıldım umarım sakin olur bebeklerimiz 🙏
MhysaTheGreat agacall ilk haftalarda gaz problemi bütün gebelerde oluyor neredeyse sanki geceleri 5-6 aylık hamile gibi olurdu karnım tam ne zaman geçti hatırlamıyorum ama hamilelik ilerledikçe azalıyor bebeğin kolik olmasının pek bununla alakası yok diye biliyorum :)
minnakhanimmm agacall benimde o haftalarda çok vardı hatta o kadar ağrı yapıyordu ki bişey mi oluyor diye korkuyordum çok şükür 9 haftada geçti
agacall Sevgii16 evet evet benimde normalde öyle gaz problemim yoktur ama hamile kalmadan önce de gaz sorunu yaşamaya başlamıştım şimdi sancısını da çekiyorum. İnşallah sakin sağlıklı bebişlerimiz olur ❤️
agacall MhysaTheGreat oh çok rahatladım teşekkür ederim ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum çünkü gaz sorunu yaşadığımı ondan panikledim 🫠