Sareminel 30+3 günlük hamileyim ve dünden beri bebeği çok aşağıda hissediyorum özel bölgemin hemen üstünde çok aşağıda hareketleride orada hissediyorum acaba neden böyle oluyo bir bilgisi olan var mı acaba?
Nehirli Bende 28 haftalığım dün bende öyle hisettim hep yukarlardaydı hareketleri dün hep o kısımda oldu hareketler, biraz yorgun bikaçgün geçirmiştim ona bağladım şimdi dikkat ediyorum yormamaya çalışıyorum kendımı
Sareminel Nehirli bende dün biraz yürüdüm 1 saat kadar ama aralıklarla ona bağladım çünkü düne kadar sağ üst yanda kıpır kıpırdı dün ve bugun az hareket edip aşağıda hissediyorum
Sevdalinka_30 Merhaba kızlar, bende 27+0 kız bebek bekleyen anneyim. Geçen hafta aynı şikayetle hastaneye gittim hareketleri aşağıda hatta böyle idrar torbama vuruyor gibi birazda sancım ve özel bölgemin oralarda da sertlik vardı Dr ultrasonu açar açmaz kafası aşağıdaki dedi. O yüzden sancın bebeğin hareketleri ve sık idrara çıkman çok nırmal dedi dönermi dedim evet dedi neyse dün de kendi Dr gittim bir de o görsün istedim oda açtı ve hala kafası aşağıdaydı. Ama Dr bu durumun çok normal hatta olması gereken yerde olduğunu söyledi yani bebek nerede rahat ediyorsa orada durmayı tercih eder bu demek değil ki erken Doğum vs vs diye rahim uzunluğuna da baktı gayet güzel dedi canı isterse şeklini değiştirir bunlar çok normal belki sen biraz bu durumdan rahatsız olursun ama bebeğin gayet iyi dedi demem o ki ben de korktum kafama taktım ama detaylıca öğrenince içim rahat etti sizlerin de içi rahat etsin bebişler nasıl rahatsa öyle dursunlar 🤗