Mrvalp 31 ocakta kürtaj oldum. Kürtaj kanaması 12 gün civarı sürdü sonra yaklaşık 14 gün sonra adet oldum şuan 12.gün adetim normal mi böyle olması dün birşey yoktu bugün yine geldi bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen. Ne zaman biticek ve normale dönücek
Mystil25 Mrvalp merhaba benim de aynısı olmuştu adetim çok düzenliydi kasımda kürtaj oldum kanama da 10 gün gibi sürmüştü bi ay sonra adet oldum onbeş gün sonra tekrar adet oldum hem de çok fazlaydı doktora gittim telaşlandım çünkü kürtajdan sonra çok normal dedi bekliyonen bişeymiş sonra bir ay sonra bekledim adet olmak için olmadım hamileyim şimdi tekrar😍
Mrvalp Mystil25 yaa benimde çok düzenliydi adetim çokta stres yaptım böyle olunca açıkcası tekrar denemek istiyoruz ve kanama bitmeyince oda erteleniyor döngüye göre diğer adetimde bu ay sonu gösteriyor vallahi anlamadım bişey. Önceden döngü düzenli olupta smdi böyle olunca napacağımıda şaşırdım açıkcası
Mystil25 Mrvalp açıkçası biz kürtajdan sonra hiç korunmadık doktor korun demesine rağmen ben çünkü istiyordum nitekim de olmadı sonra nasip oldu eğer istiyorsanız bence korunmayın ne zaman nasip olursa ama böyle döngüler çok normalmiş
orkidemm_ Mrvalp çok normal canım her rahim her vücut bir olmuyor toparlanma süresi ve hormonel durumu farklı oluyor
Mystil25 Mrvalp kasımın 23 ünde kürtaj oldum ocakta son adetimdi şu an 8 haftalık iki ay sonra kalmış oldum
Mrvalp orkidemm_ bilmeyince insan stres yapıyor işte😊 diğer adetimi ertelemesi gerekmez mi peki bu adet uzun sürünce diğerinede az vakit kaldı çünkü
orkidemm_ Mrvalp şimdi rahim işlem görmüş oldu ya bi hormonel ve adet olarak süreye ihtiyacı var stres yapma rayına girecektir
Mrvalp orkidemm_ peki diğer adetim uygulamanın gösterdiği döngü vaktine göre mi gelir yoksa hiç belli olmaz mı
Mystil25 Mrvalp bir kaç ay sonra düzene girer dedi doktor rahim toparlanana kadar bir de bana düzenli aralıklarla kontrole gel diye çağırmıştı o zaman baktı rahim toparlamış dedi siz gitmediniz mi doktora
Mrvalp Mystil25 kürtajdan sonra gittim gayet iyi rahimin dedi temiz dedi. Sonra da genetik test yapılmıştı onun sonucu için gittm sonra da adetinde düzensizlik olursa gel demişti