hayal_tanem Amh bir yılda ne kadar düşer??? 15 ağustos 2023 te şehir hastanesinde amh 1.56 olarak çıktı 25 şubatta (2025) özel bi hastanede doktor yumurta sayın az dedi tekrar yaptırdık 0.65 çıktı 1.5 yılda bu kadar düşmesi normal mi testlerde bi yanlışlık olma ihtimali var mı bilgisi olan acil yardım edebilir mi?
Eda42_ hayal_tanem Canım ben 2022 Kasım ayında 2.39 çıkmıştı Şubat 23 2025 de 1.37 çıktı yani düşebilir bence ama verdiğin yerde önemli sonrasında tekrar dene
dunnobeck hayal_tanem Bence tekrarlamak üstünüzde strese neden olabilir. Doktorunuz da yorum yaptı mı?
hayal_tanem dunnobeck Eylül ayında başka bi özel hastaneye gitmiştim doktor herhangi bi problem yok 2 3 ay klomen kullanarak devam et olmazsa tekrardan muayeneye gel dedi Şubatta bu doktora gittik yumurta sayın az bi değerlere bakalım dedi sonrasında tüp bebeğe yönlendirdi aşılama da şansın az dedi
Busracvk Arada 1,5 yıl var düşme olabilir benimde 0,19 çıktı direk doktorum tüp bebeğe yönlendirdi amh kanını regl iken olmasına gerek yok normal zamanda da bakıyorlar
hayal_tanem Busracvk Senede 0,2 falan düşer gibi şeyler okumuştum o yüzden düşüş fazla geldi altında başka bi neden mi var diye merak ettim
hayal_tanem Eda42_ biri şehir hastanesi diğeri özel hastanede yapıldı özel hastane dış laboratuvara gönderdi
Eda42_ hayal_tanem Ben ikisini de şehir hastanesinde yaptırdım onlarda özel laboratuvar gönderildi yazıyor çünkü on gün sonra falan çıktı tâbi senin yanlış çıkmışta olabilir burada bir arkadaş amh testi yapmış 0.65 gibi değer çıkmış sonrasında tekrar yapmış 1.65 gibi çıkmış o yüzden yanlış da olabilir yine şehir hastanesinde tekrar et
hayal_tanem Eda42_ randevu bulabilirsem önümüzdeki dönemde de tekrar gideyim oraya Çok teşekkür ederim