anne890 Kızlar hastaneye gittim 35+0 haftaligim kaç gündür ağrım var diye evet geçen bir ağrı ama sürekli ağrım var adet ağrısı gibi doktor şuan birşey yoksa gonderemeyiz dedi normal mi yani bı kontrol edelim birşey varmı diye hiç söylemedi
Miyosss anne890 alttan muayene fln yapmadılar mı? Bende 32. Haftada geçmeyen adet ağrısıyla gittim rahim ağzım kısalmış ve 1 cm açılman demişlerdi
Tugba_turk46 anne890 haftanızda ileride en azından bir nst ye bağlaması gerekti bence başka bir doktora gidin bende geçen hafta aynı sorunla gittim sürekli adet olacakmış gibi sancılanıyordum nstye bağlandım çok şükür birşey çıkmadı sizde bence başka bir doktora görün
anne890 Miyosss hocbirsey yapmadılar ya üç gündür bel ağrısı var adet ağrısı gibi dün gecede farklı bir ağrı girdi yerimde duramadim korktum açıkçası gittik hiçbir şey yapmadılar
Miyosss anne890 imkanınız varsa özele gidin. Eğer yoksa başka bir doktora görünün. İlla bisey olacak değil ama bu ağrılar sıkıntı yaratabiliyor bnde çektim haftalarca önlem alınmalı mutlaka haftanız daha erken
dilaradoyan anne890 şu an bir şey yoksa gönderemeyiz derken eve bırakmadılar mı anlamadım. Nst çekilmedi mi ultrason bakılmadı mı
anne890 dilaradoyan ya ben eksik yazmışım yaa ben direk acile gittim oradaki doktor beni göndermedi devamı olursa gel dedi yarın kendi doktoruma randevu buldum yarın kendi doktoruma gidecgim