Sum_123 Kızlar instagramda bi pantolon beğendim ama kalmamış ve ben çok benzerini hatta aynısını trendyolda buldum ama kiz için oradaki ama.modeli baya aynı bence . Ya emin olamadım sizce oğluma giydirsem saçma mi olur 🙈
hanimiys Sum_123 benziyor ama erkek pantolon kız pantolon kesimleri genelde farklı oluyor bilemedim sırıtır mı
tomrishan Sum_123 fotoğraflara baktım ikiside aynı bence. kesim farklı olur falan demişler de fark varsa da belli olmuyo, ben anlayamadım en azından. güle güle giysin inşallah minik 🌸
Sum_123 Talentedmom hahah ya komiksiniz🙈😂 tabiki yükleyeceğimdw bilmiyordum anca buldum nasil yuklendigini
Sum_123 ibcmom hahahah😂😂ya bencede aynısı da kiz için deyince bi tereddüt ettim😂 hani belki daha bol vs olabilir mi
Anonymouse Cep modeli vs aynı ama kalıp konusunda bir şey diyemem çocuğunuzun üzerinde bir deneyin bakalım 🤭
monica50 çocuk kıyafetlerinde kız erkek ayrımı pek olmuyor sadece adına kız erkek diye yazıyorlar üstünde çok çok bariz bir desen olmadığı sürece farketmez bence ben alırdım