Aycaasenaaa Cicekbahcesi12 ablanız adına çok sevindim darısı bize diyelim o zaman rabbim nasip kısmet etsin bize de 💞🥰❤️ inşallah benim bat 21 olursa ilk burdan duyurucam Allah’ın izniyle 🙏🏻
hayal_tanem [https://mutluresim.com/images/2025/03/09/1Uqepq.jpg] Benim testimi de yorumlar mısınız lütfen 🌸
Eda42_ GezenTavuk_2 Canım bende genetik pıhtılaşma testi temiz çıktı âdet oldum Şubat’ta femera kullandım 15 gün kontrol gittim sağda 13 solda 9 mm yumurta olmuş pazartesi kontrol var bakalım ne olacak sanırım yumurtlama olmayacak hayırlısı
mucizemom8 Eda42_ ben burda doktor yumurtlama yok dediği halde hamile kalanı gördüm nasip olunca oluyor umutsuz olma bence inşallah güzel haberler sevinirsin sende 😇
mucizemom8 hayal_tanem rica ederim canım güzel haberler alırsın sonucunda inşallah silikleşmeye de başlamış değerlendir ♥️🥰
Eda42_ mucizemom8 İnşallah canım dediğin gibi rabbim bilir hani âdet olursam da ballı çörek otu karışımı duydum kullanacağım inşallah ama hayıt macunu da duydum ikisi arasında kararsız kaldım
hayal_tanem mucizemom8 inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın şu mübarek ayda 😍 2.5 yıldır istiyoruz doktor yumurta sayın az dedi amh 0.65
mucizemom8 hayal_tanem amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip olur 😇 bende iki yıldır bekliyorum nasip Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin isteyen herkese içinde banada 🤲
Eda42_ GezenTavuk_2 Hayırlısı olsun da inşallah iğne ile sağlıklı doğum yapan çok sende öyle olur inşallah 🤲🏻🤲🏻
mucizemom8 GezenTavuk_2 tek gen demi kuzum benim de biri hemozigot biri hetezigot bende nasip olursa iğne kullanıcam
mucizemom8 Eda42_ ben bir ay hiç ara vermeden sabah akşam içtim vesile mi oldu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım Allah’ın iziniyle keşke bir denesen canım
Eda42_ mucizemom8 İyi olur canım da işte yapamadım inşallah bu ay ya hayıt otu macunu yada ballı çörek otu karışımı kullanmak istiyorum sebep vesile hangisi olursa inşallah
Eda42_ mucizemom8 Amin amin canım inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🥰