GezenTavuk_2 iremilerigiden evet bugün son artik benim için çünkü yoruldum eşim de öyle zaten dün çatlama oldu eminim bugün de ama kamerada belli olmuyor inşallah nasip olur bu ay
Girlinthesun GezenTavuk_2 canım bence bugünü de değerlendir bırak artık dinlen biraz bol bol uzan ve havuç suyu iç öyle derler
Eda42_ GezenTavuk_2 Bence de artık çatlamıştir bugün de devam sonra boşver inşallah pozitif sonuçlar alırsın artık 14 gün sonra hamilelik testi yapınca çizgiyi görmeye inşallah
GezenTavuk_2 Girlinthesun aynen bende bol bol dinlenicen artık yoruldum çünkü artık olursa her türlü olur Allah’ın izniyle
Girlinthesun MujganisMom GezenTavuk_2 aynen aynen inşallah en kısa zamanda birbirimizin güzel haberlerini almak birlikte hamilelik takip etmek nasip etsin Allah 🙏🏻
Anneoluyorumm00 GezenTavuk_2 canım çatlamış çok sevindim 🤩 dün catlama olmuş kesin çünkü bu silik ona göre
GezenTavuk_2 Anneoluyorumm00 ay elhamdülillah Yarabbi dünü de değerlendirdim ben uzun bir tatile çıkıyorum bacılar djdnd
Mrv60 GezenTavuk_2 yumurtlama süresi bazı kişilerde 24 saat sürerken bazı kişilerde 48 saat süre biliyor sizinde öyle olmuş sanırım görselde de çatlama görünüyor herşey gönlünüzce olur inşallah ❤✨