Innerglow Kızlar yarın sabah üniversite de rahim filmim var korkuyorum kasarsam acır biliyorum nasıl rahatlıcam napmam lazım ilaç verdi doktor kullanma buraya getir dedi tok gel kesinlikle dedi
Htc_2025 Innerglow o kadar korkacagin bı durum değil evet stres yapıp kendimi b nde kastım ama anlattıkları kadar bı ağrı olmadı korkma ben iki kere çekindim adet agrisinin hafifi çok az yani
hanimiys Innerglow konuyla alakasız ama sen post açınca telefonun ekranında kıl var sanıyorum pp den kaynaklı aklımı oynattırdın bana 🤣🤣🤣🤣
hanimiys Innerglow korkma stres yapma stress ypaarsan acıyacak diye düşünürsen acır güzel sonuçlar alırsın inşallah 🤲🏻
Innerglow Gamzeli_03 üniversite de sanmıyorum anestezi versinler canım öyle olsa aç gel derdi heralde
Innerglow Htc_2025 inş öyle olur kapalı olursa tüpler acıtır derler de benim reglim hep ağrılı geçer suni sancı da almıştım ilk çocuğum da onun gibi mi
Htc_2025 Innerglow benim hem bir tüp kapalıydı hemde çift rahim vardı acısa bende acirdi diye düşünüyorum hem şu faydası da var eğer tüp lerin tikaliysa açılma ihtimali var benim öyle oldu rahim filminden sonra açıldı suni sancı daha şiddetlidir bence yaşamadım bilmiyorum canım ben sezeryan oldum
Innerglow Htc_2025 doğru söylüyorsun bende suni sancı normal sancı açılmam vardı ama sezeryan oldum kalp atışı düştü diye sen tüplerin açılınca hemen hamile kaldın mı peki
Htc_2025 Innerglow benim sorunum sadece tüpler değildi rahim ameliyatı oldum perde varmış Bir alındı sonrasında 6 ay korunduk sonra hemen kaldım hamile sıkıntı olmadı şükür