Esrahiramirac 1PrensAnnesi uyyy 😘😘 kuzu onlar ya ne bilim ben ameliyathaneye inince kasap gibi üşüştüler hepsi tepeme panik oldum doktorda bi giyinmiş gözünden başka görünen yanı Yok şimdi 2. Geliyor 6 haftam kaldı korkuyorum 😫😫
1PrensAnnesi Esrahiramirac yok yok korkma önyargıyı bırak sadece bebeği alacağın göreceğin ana odaklan😍 inan çok kısa olup bitiyo hemen yanında oluyo😍
Esrahiramirac 1PrensAnnesi evet ya bebeşler 2 dk da çıkıyormuş hemen toplam yarım saat sanırım sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah rabbim kolaylık verir 😘😘😘 bal dudak bunlar evlat çok başka rabbim acılarını göstermesin
Gamzeobt Esrahiramirac bende genel istemiştim korkuyordm diye doktor bak spinal daha rahat dedi dinledm iyikide hiç ondan yana skntm olmadı dikisler acıyo karnm birde baş ağrısı flnda yasamadm ztn hiç hissetmedm sirtma iğne yapınca
Esrahiramirac Gamzeobt valla ne bileyim canım ya çok panik oluyorum ben az kaldı bakalım artık hayırlısı hakkımızda
ElaEren Esrahiramirac merhabalar acaba kremin adını verebilir misiniz. Bana doktorum krem falan önermedi benimde 11 gün oldu sezeryan olalı