Canoski_1 Bir aralar çok sıktı hareketleri bu bir kaç gündür daha az gelmiyor gözüme normal mi acaba?
Kumsal28 Canoski_1 çok normal cnm ilerki zamanlarda daha çok hissedeceksin o haftalarda benimde çok hareketli değildi 3. Gebelik olmasına rağmen 💕 ilk gebeliklerde DAha geç hissediliyor
Bir-anne21 Canoski_1 sırt üstü uzanınca hareketlerini daha çok hissediyorsun benimde o haftalarda azdı şuan 30 haftamız kımıl kımıl 💙
Drya_ Canoski_1 ayni sorun bende de var uyku tutmadi tam baslik arattirdim icim rahatladi tek ben degilmisim diye.. gecen haftalarda hissediyordum karnimda seğirme oluyordu gozle gorunur sekilde hissedebiliyordum ozellikle geceleri ama bu hafta neden boyle acaba insan tedirgin oluyor 🥹
Mehlikahnm Bende 24 haftalık gebeyim. Aynı seyler bende de oluyor iki üç gundur az hareketliydi bu iki gün geri arttı. Daha küçük oldukları için düzensiz olmaları normal. 28. Haftaya kadar düzensiz olurlar
Cucuuu 21+5 deyim bende. 17 haftadamdan beri epey hissediyorum hareketlerini ama 2 gündür çok nadir hissediyorum bende. İnsan korkuyor.
Berrakk39999 Cucuuu ben de 21+5 im aynı durumdayım bence hep bi düzen olmuyo bazen hareketli bazen durgun oluyo bu haftalarda
Canoski_1 Cucuuu evet insan biraz tedirgin oluyor ama hareketleri barsa takip edin sıkıntı yoktur 28’den sonra rutine biniyor diyorlar 🙏🥰
Canoski_1 Arkgzem bazen çok nadir oluyor ama şu aralar mide yanmam arttı gibi geliyor sadece göze batan 🥹
Cucuuu Berrakk39999 öyle gerçekten. Bilmiyorum his mi ama dışardayken hiç atmıyor. Bazen anneme ya da kayınvalideme kalmaya gidiyorum orada kesinlike atmıyor. Eve geldiğimde hemen tepki veriyor. Rastlantı mı yoksa gerçekten evini mi seviyor bilmiyorum 😊
Berrakk39999 Cucuuu benimki de öyle daha misafirlikte hiç hareket ettiğini görmedim alışık oldugu yeri seviyorlar demek ki :)