aleynaozalpp14 Kızlar günaydın az önce bi post gördüm 25 haftalık ikiz gebelikmiş şeker yüklemesi yaptırmış ve sonrasında karnı sertleşmiş doktora gitmiş suyun azalmış demişler serum vermişler doğuma alacağız demişler ve doktor şeker yüklemesinden dolayı sularının azaldığını demiş bende şaşırdım sormak istiyorum bende 26 haftalık gebeyim haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım tek gebelik benim ama korktum bu postu görünce kafam karıştı böyle bişey olabilir mi şeker yüklemesi bebeğin suyunu mu azaltır ?
Nilayy95 aleynaozalpp14 şeker yüklemesi böyle bir problem yaratmaz . Şekerinize baktırmaz iseniz problem olur . Lütfen bu tarz söylemlere kulak asmayın
Pinarkorkmazer aleynaozalpp14 böyle bir şey yok aksine şeker bebeğin suyunu çoğaltır ki bir kere şeker yüklemesi yaptın diye de çoğalmaz zaten sürekli tatlı yiyoruz hayatımızda aynı durum. Başka bir sebebi vardır suyun azalmasının
kardelenimm aleynaozalpp14 günaydın 🌸 şeker yüklemesi ve su azalması birbirinden alakasız şeyle. Şeker yüklemesyle alakası yok içinizi ferah tutun herkesin süreci farklı
58ee aleynaozalpp14 bende yaptırdım 24 . Haftada 28. De gittiğimde su içinde Yüzüyor durmuyor ki fotografını alalım dedi doktor sanmıyorum şeker yuklemesı yüzünden olacagını
dunnobeck Hiç böyle bir şey duymadım ama aklıma takılmasın diye araştırma yapmadan gittim. Benim de tek gebelik, 24.haftada yaptırdım herhangi bir sıkıntı çekmedim, hatta çıktıktan sonra dışarıda canım çektiği için tatlı bile yedim