2bebek-41 Detaylida da vermedi resim özelde de henüz tüm ya da popo resmi verdiler sadece. Yalnız olmadığımi söyleyin lütfen 🙄
EsilaMelisa01-06 2bebek-41 detaylida banada vermediler fakat özelde veriyorlar bebeğiniz dönmemiş olabilir
Berrakk39999 2bebek-41 yapmadıgım şey kalmadı yürümeler kahve içmeler tatlı yemeler dönmüyo yüzünü hiç yüzünün resmi yok elimde şu an burada okudum doğuma kadar dönmeyenler varmış inşallah bizimkiler öyle olmaz :)
marsu 2bebek-41 bizimki 8 ay boyunca ne zaman gitsek (ve farkli doktorlara da gorunduk farkli sebeplerden dolayi) herrr seferinde kollari ile yuzunu kapatmis veya plasentaya suratini yaslamis olarak goruyoduk 😂 yuzunu bu sebeple goremedik dogumda surpriz olacak
125558 2bebek-41 benim bebem hep gösterdi gülerken yakaladık gözleri açıkken her haline denk gelmiştik ❤️
2bebek-41 EsilaMelisa01-06 özele de yeni gitmeye başladım aslında ilk zamanlar gittim cinsiyet ve tüm görüntüsünü verdiler geçen ay gittim ondad a yine popoyu verdi daha da gitmedim
Neferut Berrakk39999 Benim bebeğim de sürekli yüzünü kapatıyordu asla göstermiyordu şimdi doğdu hala uyurken yüzünü kapatır elleriyle yüzünü göstermiyor ilginç şekilde 😅
2bebek-41 Berrakk39999 ay inşallah dönmedi falan demiyorlar ama vermediler küçük diye belki de daha önce verilmedi detaylida da bağırsak parlaklığı var dedi ben onu duyunca resim istemeyi unuttum 😏 kendide vermedi
Noluyoya Bende 22. Haftamda girdim detaylı ya ne detaylıda ne normalde bebeğin yüzünü tam göremedik hep yüz üstü yatıyor
2bebek-41 125558 şanslısınız bilmiyorum daha görürüz belki bizde anca net olduğu haftalar aslında ama bakalım
aleynaozalpp14 2bebek-41 detaylıya özel kliniğe gittim çok memnun kaldım yüzünü de bizzat gösterdi fotoğrafını da verdi evimde baş köşede duruyor
miniminibebek 2bebek-41 ay bizde de yok özele gittim bebeği öyle bi açıdan çekmiş ki fotoyu görünce korkuyorum 🥹😀2 gün sonra devlette detaylı var inşallah görebilirim 🙊
2bebek-41 Hicrettt herkesin olunca ben de olmayınca bı üzülmüştüm bende size göre ben daha erkenmis olur belki 😂
Pinnar7 Şimdi tam 24. Haftama gireceğim az kaldı 22. Haftada girmiştik sadece 2 saniyeliğine şu görüntüyü gördük kaç saatte ☺️ bir de esnerken gördük ama onu yakalayamadı doktorum 🧿