1993kubra Güzel anneler merhabalar 🌸 16.haftada cinsiyet öğrenip daha sonra cinsiyet değişen oldu mu acaba aranızda çevrenizde çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim tam olarak ne zaman tam net belli oluyor
Hilossssss 1993kubra o haftadan sonra kolay kolay değişeceğini sanmıyorum 16. Hafta gayet yeterli cinsiyeti görmek için. Doktorunuzun tecrübesine göre değişir bence. Bende 12. Haftada öğrendim şuan 14 haftalığız benim değişme ihtimalim var gibi çünkü çevremdeki herkes daha erken değişir diyor ama sizin değişeceğini sanmıyorum
Sevda06_05 1993kubra ben ilk hamilelegimde 22 haftaya kadar erkek dediler detaylida kız olduğunu ogrendik
Cnn_23 1993kubra oldu valla 19 haftada kız kesin dedi 22 haftalıkken erkek 26 haftalık erkek şuan 32 haftalık oldum hala erkek değişmedi
Miinniik Canım genelde 16 haftadan itibaren kesin oluyormus öyle diyorlar. Bana da 13 erkek 15 kız 17 erkek dediler bi umut detaylida tekrar kız duyarım diye bekliyorum ama muhtemelen erkektir
1993kubra Miinniik banada Çarşamba günü 16 haftalıkken kız dediler ama hala sanki içimde erkek var gibi erkek hissediyorum kendi doktorum olmadığı için başka doktora gitmiştim cinsiyet için sali kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek ama hep erkek hissettim en başından beri halada erkek hissediyorum
Sevda06_05 1993kubra evet hatta özelde iki doktora muayene oldum ikiside kesin erkek dedi eşime bile gösterdiler bak erkek diye
Sevda06_05 Miinniik evet hemde iki doktor kaç kere muayene oldum farklı haftalarda hep erkek dediler hatta bı kere alttan muayene olmam gerekiyordu o zamanda bak kesin erkek dedi ama detaylida kız olduğunu ogrendik
Miinniik Sevda06_05 yeni mi bu durum yani smdi ki ultrasonlar da bile böyle yanılma oluyor mu çok garip
Sevda06_05 Miinniik iki sene önce yani çokta geçmiş bı zaman değil iyi bı özel hastaneye takiplisiydim
Miinniik Sevda06_05 anladm canım hayırlısı oymuş ne güzel sağlıkla kavusmussun şükür darısı bizlere insallah
Cnn_23 1993kubra evet yüzde yüz dedi eşyalarını da aldım pespembe sonra üçlü tarama testinde erkek dendi detaylı da da erkek dendi şimdilik hala bu şekilde
1993kubra Cnn_23 bana 16.haftada kız dediler bakalım ne olacak ama hala erkek hissediyorum değişmez diyor cevredekiler 16 haftda kesin oluyor diyorlar
Cnn_23 Talentedmom 1993kubra bende değişmez gözüyle bakıyordum ama değişti belli olmuyor hiç valla ama başından beri erkek hissettim