Anneee_bebek Ablalarım yarın Allah’ın izniyle 13 haftalık olacak bebeğim ama karnım daha büyümedi neden ama ne zaman büyür sizce sizde kaçıncı haftada büyüdü karnınız 🥰😊🥺?
Biranne_197 Anneee_bebek bu gayet normal 18 -20 haftada net başlıyor büyümeye hamile görünümü oluyor o haftalarda
beyazmelegim Anneee_bebek 20 haftalıktan sonra belirginleşiyor belirginleştikten sonrada bir güzel çatlıyor derilerimiz merak etmeyin 😁😁😁
Salihaa16 Anneee_bebek bende baslıgı gorünce 30lu haftalardasınız karnınız buyumedi sandım. 13 cok normal daha kucuk cunku 🤷
1gebeshanim Biranne_197 benimki 22. Haftadan sonra belli olmayabaşladı. Bi arkadaşımın hiç büyümemiş iç karnı büyükmüş. Kişiden kişiye değişir bence 😊
KLORAKHANIM Anneee_bebek karnım çabuk büyüyor ve son aylar öne dogru düşüyor gibi taşımakta güçlük çekiyorum 🙂
Aylaa123 Anneee_bebek benim karnım hiç çıkmamıstı ama bence hemen büyüsün istemeyin hareket etmeniz aşırı kısıtlanıyor bel ağrısı çok oluyor eğilip kalkmak sıkıntı oluyor ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi ama zaten haftanız daha çok küçük ilerde büyür
Eceunverkanra Anneee_bebek 24 haftalik hamileyim henuz karnim o kadar buyumedi bol giyindigim zaman kimse hamile oldugumu anlamiyor😔 Ki bu 2.gebeligim normalde 2.gebeliklerde cok cabuk buyur derler ilk bebegimde de son 2 ayda buyumeye baslamisti,ic karnim genismis bazi kisilerin ic karni genis oluyor o nedenle cok normal bir de haftaniz da henuz kucuk 17-18den sonra belirginlesmeye baslayacaktir saglikla kucaginiza alin🌷
Anneee_bebek Eceunverkanra benimde ilk gebeliğim ama büyüsün istiyorum sabırla bekliyorum bebeğimin büyümesini🥰😊 hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah🥰🥰
Yczr Ben 6 aylıkken hala pantolonlarımı falan giyebiliyodum. 7. Ayda büyümeye basladı benim kimse hamile oldugumu anlamıyodu, 7. Ayda da 4-5 aylık gibi görünüyodum. Simdi 9 aylık olduk tabi artık büyüdü ama mesela simdi de çok gergin değil
NoName_ Anneee_bebek 8 haftalık öğrendim göbek deliğimin altında bir ayva göbeği vardı şuan 15 haftalık belirgin bir göbeğim var ilk gebeliğim zayıf hamile kaldım ve belkide karnımn içi küçük bilemiyorum🙈🙈