Kudret99 Merhaba kızlar, afiyet hastanesinde lale hanıma muayene oluyordum ama memnun kalmadığım için değişiklik yapacağım nigar mammadova diye bir doktoru daha öneriyorlar ama normal doğum yapan var mı orada?
iiremm Kudret99 merhaba tam olarak neden memnun kalmadınız acaba bende kendisine gitmeyi düşünüyordum
Kudret99 iiremm arkadaşım yanında asistan iken çok tatlı davranıyordu sonra işten çıktı arladaşım ve lale hanım muayeneyi kısa tutmaya başladı 5 dk da bakıp gönderiyor bazen aşırı sıra bekletiyor 3 saat beklediğimiz oldu en son bebeği renkli göstermediği için kontrolde tekrar görmek istediğimi söyledim ve bakalım gösterirse diyip yine umursamadı göstermedi de ilgili davranmadı ve bende soğudum açıkcası😕 telefonla video çekerken sevimlilik yapıyor videoyu kapatıyorsun suratına bakmıyor tuhaf yani
iiremm anladım çok yoğun diyolar yorumlarda Medipol Çamlıcadaki Dr Zeynep Elmalıyı övmüşler bugün fiyat aldım afiyetle çok yakın fiyatları mua ücreti 1800 normal doğum 25 bin tl
Busranurer Ben bir kere gittim Nigar hanıma kendisi Azeri o yüzden söylediklerini anlamakta güçlük çektim birazda ağzının içinden konusuyordu. Allah’tan eşim anladı da bana aktardı. Zeynep elmaliya gidiyorum şuan çok memnunum çok güzel ilgileniyor. Henüz doğum yapmadım ben bir tanıdığımız yapmış kendisinde doğum hemde kendi hastası değilken nöbetçi doktorken çok güzel ilgilendi dedi
Kudret99 Aysenur27 Busranurer evet o doktoruda çok övüyorlar aslında denemek istiyorum ama 28. Haftamdayım kabul eder mi ki
Kudret99 Busranurer ondada uygun doğumu ama şu sıkıntı var ki nöbetçi ise veya hastanede ise o an doğuma gitebiliyormuş onun haricinde ekstra para alınıyormuş kafama yatmadı bu durumda açıkcası😕
Busranurer Kudret99 orası öyle evet 10 bin istiyorlar doktor özel gelirse diye ama şart değil tabiki nöbetçi doktorda da doğurabilir siniz benim aklımda birkaç daha doktor var eğer onlardan biri nöbetçi olursa kendi doktorumu cagirmam diye düşünüyorum
Kudret99 Busranurer gittiğim doktor olmadığı takdirde devlettede aynı şey sonuçta diye düşünüyorum birde şu sıralar özel hastanelerde hep sezeryan yanlısı olduğunu duyunca devlete yöneldim açıkcası bakalım hayırlısı olsun da inşallah