minkmom_25 Esra-kk normalde 19 da hissediyordum ama ayırt edemiyor gibiydim 20. Haftada iyice ayırt ettim. Merak etmeyin daha çok erken ☺️
gevezeyazar1 Esra-kk ilk çocuğumu hatırlamıyorum kaçıncı haftada hissettiğimi şimdi 12 haftalık hamileyim beklemedeyim daha hissedemedim
_sekerportakali 17.haftada pıhtı atar gibi bir his olmuştu. Bu haftalarda çok ayırt edemezsin bazen acaba bağırsak hareketi mi dersin ama aslında bebektir. Sadece hareketleri daha net hissetmeye çalış 20. Haftaya kadar hissedersin
Esra-kk İnşallah cnm endişeleniyorum çok zor kavustugum mucizeme cnki bide kaç gündür ishal ve kabızlık halı var afedersin korktum biraz o yüzden _sekerportakali
_sekerportakali Esra-kk hiç korkma canım uzan bol bol bebeğinle konuş varlığını hissetmeye çalış minik bir pıhtı atar gibi olursa bilki bebeğin 🥰
Kudret99 Esra-kk hiç canını sıkma ve rahat ol kendini üzünce oda hissediyor hareketlenme kişiden kişiye değişebiliyor 20 haftaya kadar hissedemeyebilirsin veya yarın bi bakmışsın hissediyorsun anlık gelişiyor🥰 çikolata ye sol tarafına yat bir dene bazen tatlıya veya tuzluya tepki veriyorlar 😄
gizem_sert Ben 19+5 de hissetmeye başlamıştım ilk bağırsak hareketi gibi gelmişti daha sonra dikkat ettikçe harekt olduğunu anladım şimdi 21 haftalık daha net hissediyorum..
kubraa_35 Haftada karnımdan görülecek kadar vuruşlar hissediyordum , ama bende hiç yağ yok zayıfım arada engel yok o yüzden
Kudret99 Esra-kk ne demek keyfini çıkart hamileliğin gerçekten bir süre sonra neden canımı boş yere sıkmışım diyeceksin. Allah sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip eylesin inşallah tüm bebeklerin🧿🙏🏻