Kızlar merhaba, 26.haftalık hamileyim. Hem özel hem de devlet takipliyim. Özel hastane şu an geçici olarak yaşadığım yere uzak bu yüzden ayrıca kan tahlillerim ve ölçümlerim için devlete de gidiyorum. Geçtiğimiz hafta her şey yolunda giderken devletteki doktorum bebeğin karın çevresi 1 hafta geride kalmış takip edelim dedi. Biliyorum ki bir hafta büyük/küçük bir sıkıntı değil ama hareketleri vs kontrol edelim diye uyardı ve ben aşırı panik oldum. 2 haftayı geçerse gelişimi durmuş demektir falan diyince ben panik ataklar geçirdim. Neyse ertesi gün özeldeki doktoruma koştum (3 saat uzaklık) özeldeki doktorum ise ölçümleri yaparak sıkıntı olmadığını söyledi. Her şey tam gününde dedi. Ancak tüm bu gerilik şeker yüklemesi yaptıktan sonra çıktı. Biraz şüphelendim iyi mi beslenemedim, kendimi çok mu kısıtladım acaba diye. Demem o ki lütfen tek doktorun sözüyle kalmayın ve şeker yüklemesinden sonra tamamen kısıtlamayın kendinizi. Bir doktorun görmediğimi başka bir doktor görebiliyor. Ayrıca devlette 840 gram çıkan bebek özeldeki cihazda 920 gram çıktı.