Nalan_6552 Mrvemr3449 ya gözünüz aydın kaç haftalıktnz normal mi, sezeryan mi nasıl geçti anlatırmısınız.
Mrvemr3449 Nalan_6552 normal oldum canım saat 6 ya bi 10 dakika kala suyum tam geldi banyoya zor koştum. Duş aldım sonra sancım başladı hastaneye geçtik 9 buçukta da Doğurdum ilk doğumum sancı beni çok zorladı ama bitti gitti çok şükür
Nalan_6552 Mrvemr3449 maşallah rabbim bağışlasın geçmiş olsun öncesinde sancı varmiydi peki ve tam kaç haftalık doğum yaptınız
Mrvemr3449 Nalan_6552 39+5 haftalık doğum yaptım önceki bi 3 nst mde sancı vardı ama fazla değildi 2 cm açıklık vardı zaten bugün suyum geldi hastaneye gittiğimde 4 cm di açıklık
Nalan_6552 Mrvemr3449 maşallah güzel geçmiş doğumunuz rabbim herkese bir avazda doğum yapmayı nasip etsin 🥰
Mrvemr3449 Nalan_6552 ay amin amin inşallah zor ve gerçekten sabır gerektiren bir süreç benim kısa sürdü ama ona rağmen nasıl dayanacam diyordum Allah yardım etsin bütün hamişlere
keyfimin-kahyasi-misin Mrvemr3449 Son günlerde bende bişey geliyor gibi hissediyorum ama ne bilemedim
Mrvemr3449 keyfimin-kahyasi-misin nasıl şeyler sancınmı var bende bel ağrısı adet sancısı gibi çok hafif hafif vardı
keyfimin-kahyasi-misin Mrvemr3449 Ayırt edemiyorum ki benim sancım uzun zamandır var . İstemsiz isemis gibi hissediyorum az az Sanki bisiler akiyo gibi bı anda ama çok fazla değil 🥴🥲Aşırı bı ağrım da varsada hissetmiyorum ama düzensiz Kasilmam var onu ayırt edebiliyorum
busekup keyfimin-kahyasi-misin bende de aynı şekilde 1 haftadır sürekli camaşır değiştiriyorum sızıntı şeklinde geldiğini düşünüyorum takipli olmadığım doktora gittim bugün 37+2 deyim suyun azalmış burda doğuma alabiliriz dedi bende tutturdum kendi doktoruma gidicem diye sonra hastanede doktorum yoktu başka doktor baktı suyun normal dedi doğuma almadı sürekli oturup kalkarken çamaşırım ıslanıyo ama hala