Marsilyasabunu Annekuzusu06666 ben ekmeğe kaymak sürüyorum üstüne de ballı ceviz süper oluyor tabi bir bomba😀
Annekuzusu06666 Marsilyasabunu 🤣iyi fikir denemek lazımda kuzum 11 hafta olucam yarın allah nasip ederse kasık ağrısı sendede oluyo muydu bu haftalarda
Marsilyasabunu Annekuzusu06666 ben hep çektim o bitiyor oranın kemikleri ağrımaya başlıyor ben bi ara çok korktum bişey olucak diye yürüyemedim ama hepsi rahim ağrısı imiş
Marsilyasabunu Annekuzusu06666 ben bir gece yürüyemedim dedim kesin bişey olucak o kadar yani ayağımı özellikle sağ ayağımı basamıyorum ağrı giriyor yukarı ama işte her şeyi kötü yorumlamamak lazımmış 33+1 olduk bugün
Annekuzusu06666 Marsilyasabunu inşallah kuzum be inanki bak öyle tedirginim ki bu gebeliğin de herşeyi farklı yaşadım
Annekuzusu06666 Marsilyasabunu normalde randevu pazartesiydi ama ben cinsiyet için cumaya aldım 😂geride pişman oldum şimdi diyorum zaman geçermi
NoName_ Annekuzusu06666 aynı haftalarda başlayıp 10.haftada kesildi ben bir şey de kullanmadım doktorum gerek görmedi bir sorunda olmadı şükür
NoName_ Annekuzusu06666 başka bir problem yoksa kese etrafında kanama alanı gibi içiniz rahat olsun inşllah en kısa zamanda kesilir komple
Annekuzusu06666 NoName_ yok kuzum şükür Allah’a o falan görülmedi vajinal baktı karından kese baya yerinde etrafında kanama alanı falan yok ama neden oldu bende anlamadım burdakikerin çoğu yaşamış bunu