anne890 Kızlar belime bir ağrı girdi çok kötü ayakta duramaz oldum kaç gündür de adet ağrısı gibi ağrılarım var sizce normal mi daha kontrolüme 4 gün var uzandım hafif geçti gibi ama çok korktum yaa
DENIZ_55 anne890 normal cnm bende 34+4 haftaligim bendede oluyor uzanikca geçiyorsa sıkıntı etme uzaninca geçmezse o zaman doğuma işaret bu ağrılar sancilar bebek kendini doğuma hazırlıyormus oyke diyorlar çok daha ağrın olursa dus al uzan gecer inşallah sitres yapma
Reylok Bol bol dinlenmelisin canım O haftalarda bende de oluyordu. Vücudun doğuma hazırlanıyor Dinlenince geçiyorsa sıkıntı yoktur inşallah içini ferah tut🫠
anne890 Reylok yaa bu ikinci gebeliğim ama bu gebeliğim zor geçiyor bebeğim aşırı asagida baskı yapıyor bel ağrısı derken korktum açıkçası
anne890 DENIZ_55 DENIZ_55 uzaninca geçti ağrı hafif bı ağrı var ama giren sancı çok kötüydü bide hurma yedim iki tane tetikler mi böyle ağrı
DENIZ_55 anne890 dikkat et cnm bilmiyorum ama nette gördüm doğuma etki ediyor ama biseferle bisye olmaz onun etki etmesi için günlük 7 ve 8 adet yemen lazım cnm dikkat et kendine benimde oluyor baktım gecmeyince dus alıp deniyorum geçiyor 😊🌸