Busra_bugraaa https://www.instagram.com/p/BtlnTSJhSUk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1hz9wlz5cf4j7 Kızlar bebişimin minnoşlarını da yıkadım ütüledim sıra hastane çantasını hazırlamaya geldi sizde durumlar nedir 😊
Yasemincifci Busra_bugraaa maşallah ne cok almışsın sennkileri görünce benimki cok az geldi gözüme bende almaya başladım daha eksiklerim var 30. Haftada hazırlamaya başlarım 23. Haftadayım
mom02636 Busra_bugraaa biz yolun yarısına geldik henüz hazırlık icin erken 19+4 haftalığız ikinci kez oğlum olucak nasipse kıyafet icin değil de oda hazırlığı icin sabırsızım suan nisan da odamızı yapıp alışverişimizi yapıcaz insallah Ramazan girmeden bitirmem lazım bayramdan 10 gün sonra Doğum nasipse havalarda sıcak olur oruc halde dışarı çıkılmaz eşim ve kayınvalidem açısından ben tutamicam haliyle bakalım neler cıkıcak ortaya merakla bekliyorum bende 🥰
Kbrmnsvr Maşallah aldıklarının hepsi birbirinden güzel Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin😊 bizde 28haftalık olduk ama daha başlamadık alışverişe seninkileri görünce iştaha geldim 😍
Gamzeemrmrt Ilk heyacan baska bende cok cok almiştım gorenler şok olmuştu 😂 allah goydırmeyı nasıp etsın kuzum
Busra_bugraaa Gamzeemrmrt amin canm inşallah benim ilk değil 🙈 ikinci ama kız olunca böyle oluyor sanırım kızlar kokoş oluyor 😄
Nursen21 Busra_bugraaa maşallah çok güzeller çok tatlılar ya 🥰😘 Bende bugün emzirme atleti aldım yıkayıp çantama eklersem tamamdır inşallah Gerisi artık hoşuma gittikçe alırım Şartlı bi durum yok yani
Busra_bugraaa Nursen21 teşekkür ederim 😊oh ne güzel sende tamamlamışsın bu şekilde en azından kafa rahat oluyor vallahi o kadar çok düşünüyordum ki şu yıkayıp ütüleme işini birde hastane çantamı hazırlayınca iyice rahat edicem
Nursen21 Busra_bugraaa valla çok insana dert oluyor bu yıkama ve ütüleme işi Hayırlısıyla kazasız belasız kucağımıza alalım da sağlıkla inşallah Rabbim’den daha ne isteyelim ki