MinikBrokoli Annekuzusu06666 içini refah tut inş bi şey yoktur, bir süre iş falanda yapma biraz geçsin üzerinden
Loveis Annekuzusu06666 canım biliyorumlarla bu iş olmuyor. Ben kahverengi lekeyle acile gidip bebeğimin öldüğünü öğrendim. Hem önceden yasamissin hem de burada zaman kaybediyorsun. Acile gidip durumunu öğrenmelisin. Kırmızı kanın şakası yok ki neyi bekliyorsun.
Annekuzusu06666 Loveis geldm acile bekliyorum kanamanın aktif olmadığını söyledi ebe eski kan dedi ama kanları aldı idrarı sonuçlar çıkınca kadın doğuma yönlendirecek
Loveis Annekuzusu06666 bence hafife alınmasın. Sen ısrar et detaylı bakılsın, eski kan dediği bu haftaya kalır mı bilmem. Bebeğin kalp atım hızına bakılmış illa ki, inşallah normaldir herşey.
Annekuzusu06666 Tugcedoruk inşallah canım korkuyorum ama taze kan değil dedi ebe ve kahverengiye döndü ama çok
Tugcedoruk Annekuzusu06666 bendede 8 haftada 3 gun koyu lekelenme oldu yerleşme dediler kanama alanı falan yoktu şuan 13 haftalık olduk canım
Meltemanneolsun Kontrolde vajinal mi oldun. Yoksa karından mi bakıldı. Kanama varsa git dönse de dinmese de kanamanın hiçbir şekli normal değildir geçer deme bence. Progestan başlanır iğne vurulur bir şey olur maazallah
Annekuzusu06666 Meltemanneolsun kuzum gittim şükür her şekil baktı aktif kanama yok dedi bunlar olabiliyor dedi ama yinede iğne verdi iki kerede fitil
Annekuzusu06666 Busranur_mnts çok şükür kuzum leke devam ediyor az az ama bi sorun çıkmadı her ihtimale karşı iğne ve fitil verdi
Annekuzusu06666 minismom kuzum iğne verdi fitil bebeğin gayet iyi aktif kanama yok bu rahimde kalan eski kan dedi dınlen bol bol şu iç dedi
Zeyneppp16 Annekuzusu06666 canım bazen gebelikte hormon larla rahim ağzında polip çıkabilyor oda kanama yapabiliyor bebeğe bir zararı yok ama enfeksiyon olma ihtimali olduğu için lekelenmen devam ettiği sürece enfeksiyon değerine baktır benmide 14. Haftadan 18. Haftaya kadar lekelenmem devam etti ama hiç bir doktor enfeksiyon olur deyip bakmadı ve kesem değildi enfeksiyondan kaybettim oğlumu oyuzden dikkat et