Irmakelizim06 Kızlar meraba bana ayrıntılı ultrasonda bebeğinin kalbinde parlaklık var bağırsağının sonunda genişleme var suyun alt sınırda bebeğin down sendromlu büyük ihtimal amniyosentez yapcaz dediler bebeğim 21 ocakta doğdu suyum gayet iyiydi 2 ayda hergün 3 litre su içerek suyum normale döndü kalpteki parlaklık üfürüm oluyomus doğduğunda ekg çekildi dinlediler hiçbişeyi yok kalbinde :) bağırsağından ultrasona girdi sadece gaz var genişliği normal dediler ben amniyosentez yaptırmadım bi kez daha ayrıntılıya girdim baska yerde doktor tek bişey dedi bu çocukta bişey çıkarsa ben hiç bişey bilmiyorum dedi :) gerçektende öyle oldu çok şükür 😊 bana hastane bunları dediğinde kaç gün ağladım artık hiçbi inancım kalmadı hastanelere sizde tek doktora inanmayın basınıza böyle bişey gelirse sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız insallah :)
Kamelya Irmakelizim06 ne kadar içimi rahatlatan bi post size anlatamam benimde detaylıda kalpte ve bağırsakta parlaklık var denildi doktor down sendromlu olabilir dedi ben hiçbir test yaptırmadım 37. haftamdayım bekliyorum inşallah sağlıkla alırım kucağıma
GiZem3434 Irmakelizim06 canım bunun için ben hiç bir teste girmedim ne 2li ne 3lü ne detaylı dedim bebeşim herşeyimle kabulümdür yapama ve bak ne üzülmüşsün bebeişimisizi strse sokmuşsun işte ben bunun için asla yapman 😬
Irmakelizim06 Kamelya canım içini ferah tut bende kaç gün ağladım boşuna bebeğimi strese sokmusum doğmadan 2 gün önce bile düşünmüştük eşimle ya engelliyse diye insanların duygularını sömürüyolar resmen
AZehraa Benim bebeğime de midede baloncuk yani dubble bubble var denildi. Beyinciginde boşluk varmış falan filan üçlü testte downdan daha kötü bir sendrom olduğu söylenen başka bir şeyin olduğu söylendi amniyosentez yapıldı. Sonucu bekliyorum ama kaç doktor aynı şeyi söyledi inşallah sapasağlam dünyaya gelir ve büyür bebeklerimiz
AZehraa Irmakelizim06 inşallah yoktur gerçekten çok zormuş başına gelince daha iyi anlıyor insan daha görmediğimiz küçücük bir şey için bu kadar yıprandık Allah kimseye vermesin kimseye göstermesin