Bhar34 erken gebelik testinde kuruma çizgisi oluyor mu kızlar suya da tuttum böyle gözüküyor suyu tutunca gidermiş normal de öyle duydum
Tugba29_ Bhar34 benim bir kere başıma geldi markayı hatrlamıyorm resmen bundan daha belirgin çizgi çıktı kaset testte yanılma yaşamadım
Nisannurr Bhar34 evet kuruma çizgisi oluyor suya tutunca da geçmiyor maalesef yanıltabiliyor bazı markalar
Ayaztugba Bhar34 bazı markalar yanıltıyor artımed softec gibi ben bu markalardan yalancı pozitif gördüm ama awox veya freely marka ile testi yeniliyebilirsin tekrar çift çizgi görürsen kan verirsin ama kuruma çizgisi de bu kadar belirgin olmuyor 2 gün önce bu siliklikte awox ve freely marka test ile ögrendim bugün de kaset test ile kesinleşti
Bhar34 Nisannurr bı kaç kere yaptım erken gevelik testi hiç birşey çıkmamışti bunu da böyle görünce bilemedim
Ayaztugba Bhar34 teşekkür ederim predictor kuruma çizgisi çıkarmıyor daha önce kullandım umarım sende güzel haberler alırsın
MinikBrokoli Ben en ucuz neyse onu alıyordum hep, awox ve comfort kullandım bende sorun olmadı , şüphe duydum yaptım iki üç ay negatif çıktı regl oldum sonra yine şüphe duydum yaptım silik çıktı kanda da çıktı.. kuruyunca bence daha belirgin oluyor
Bhar34 MinikBrokoli bende 80 TL ye aldım hafif silik vardı sonra bıraktım kenara baktım böyle olmustu
anneeolmkkk Bhar34 predictor çok güvenilir bir marka silik çıktıysa kesin vardır diye düşünüyorum tabiki kan en garantisi ama bende hiç silik veya kuruma çizgisi falan çıkarmamıştı
Yaprakunallar Bhar34 ay benim de buna benzer atsam bakarmısınız yakında ve uzaktan bakınca gölge görüyorum