tuubiy Smyyglgn54 ben de cam sağlıklı diye düşünüyordum ama plastik olan daha kullanışlı diye onu aldım. Yeğenim de kullanıyo Harika bi biberon
Ceviz Ben daha yeni avent yenidoğan setini aldım plastik aldım yani cam sağlıklı ama yenidoğmuş bebek içinde çok ağır olduğunu düşünüyorum ve hatta anne sütünün cam biberonda olmaması gerektiğini de okudum bir yerden bende plastik tercih ettim zaten bebekler için üretilen plastiklerinde içeriği gayet açık bebeğe zararlı hiç bir şey yok.
Smyyglgn54 Ceviz ya bende plastik almayı dusunuyorum ama kararsiz kaldim. Saglikli olan cam ama kirilma tehlikesi var diye bende istemiyordum , anne sutunun camda sagliksiz oldugunu sizden ogrendim👍o zaman plastik aliyorum. Tesekkurler😊
SerminMutlu Tabiki cam ürün cok arastirdim doktorumda cam onerdi sonucta bebek biberonu tutamayacak ilk etapta 6 ay falan cam kullanırım sonra aventin buyük plastik olanlarindan alirim biberon avent natural cam emzikte avent soothie aldim uzman tavsiyesi ve ciddi arastirmalar sonucu alindi onu da belirteyim tesekkürler
ilkayksck Bende chiconun cam biberonunu aldıö şahsen sonuçta cam daha saglıklı kaynatabılıyosun emın olmak lazım. Ve zaten sen içireceksin Hem nekdar agır olablır ki 🤗
Gamzeemrmrt Ben hem cam hemde plastık almiştım kucukken camı verdım ben şimdi kendı içiyo plastıkle oo nerelerde degılki bıberon atıyonvalla cam olsaydı verseydım eline coktan kırılırdı 😂