Annemidedinsen 1 hafta 10 gün olacak geçmedi her yediğimde karnıma ağrılar giriyor tuvalete koşuyorum özellikle sabaha karşı böyle bir şey yaşayan var mı acaba neden olur ki her yediğim mi mideme dokunur arkadaş ?
tazecikanne_ Birbenbirbebek Annemidedinsen Merhaba bende 11 haftalığım bende beş gündür ishalim geçmek bilmiyor her gün elimde muzla dolanıyorum. İlk haftalarda kabızlık vardı. Şimdi sabahları karın ağrısına uyanıyorum tuvalete zor yetişiyorum. Bulunduğun şehirde misafirim hasteneler muayene etmek istemiyor. Bebeğe zarar verir mi sizlerin bir bilgisi var mı. Bekarken sağlık ocağında ki aile hekimimize gitsem ordaki cihazla kalp atışını duyarlar mı sizce
Pink29 Annemidedinsen merhaba nasıl atlattınız acaba ben de sureklı haftada bır ya da ıkı kagtada haftada bır ıshal oluyorum şiddetli karın ağrısıyla
rumikaa Annemidedinsen benim ilk 3 ay oldu ishal geçirecek şeyler yesem bile ishal yaptı doktor enfeksiyon var demişti ilaç kullandım ona rağmen geçmedi sonra kendiliğinden geçti gitti şimdiyse durum tam tersi🙃
Annemidedinsen rumikaa idrar yollarımda çok hafif enfeksiyon çıktı ama o mu sebep acaba çok kötü bir şey yaaa 🤦🏽♀️
Birbenbirbebek Laleler33 kaç haftalıksınız bende öyleydim kan ilacı beni ishal yapıyor 🤷♀️ Herkesi kabız yapar
Birbenbirbebek tazecikanne_ canım acilden giriş yap olur mu öyle nerenin aciline gidersen git bakarlar azıcık dişini göster . Doktorum ishal istediğimiz bir şey değil demişti .. Ama benim ki dediğim gibi kan ilacındandı bıraktım başkasına geçtim Bir de küçük daha sanırım duymazlar ya 🥹