LeylaAB iremilerigiden kişiye göre değişiyor ben yumurtlamadan sonraki 9. Gün test yaptım beta24 ile öğrenmiştim adetime 5 gün vardı
sutlukahve_ iremilerigiden bence sen sabah ilk idrarla bı test yap canım pazartesi salı da ver istersen
Busranur_mnts kanda düşük değeri de yakalayabilir ya idrarda hemen gözükmese de ama çok düşük değerle öğrenince de srtıcakmı stresi var versen çıkar ama sen bilirsin :D
Busranur_mnts iremilerigiden hayırlı haberlin olsun sağlıkla büyüsün inşallah çok stres yapma o da kötü etkiler
iremilerigiden @sutlukahve_ ovulasyonu yaptım ama içimdeki ses şu an bu sonuca inanma dedi çünkü silik çıktı ilk idrarla yapınca gebelik testi de öyle 🥹
sutlukahve_ iremilerigiden atsana bı bakiym ilk idrarla yapılan ovulasyon testi zaten önerilmiyor belki ondan silik çıktı
RabiaK27 iremilerigiden ovülasyon testim çatlamadan sonra silikleşip sonra tekrar koyulaşınca gebelik testi yaptım çok silik şekilde pozitif görmüştüm inşallah sende güzel haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻