Tuugceee Yaseminaylis merhaba hayır almadım ilaçlar zaten tiroidlerimi hızlandırmak içindi kilo vermeme yardımcı olacaktı ama ben kilomu korudum sabit kaldım hamilelikte aldım ama çok almıyorum genel yapım birde dikkat ediyorum
Ozlem1297 Hasretim56 hiç korkma canım ilaç tedavisiyle normale dönüyor benim ablamın 90 çıkmıştı tiroit hastası oda ilaçla dengeleniyor bende de var düşük bendeki 4 falan 25 mg lik ilaç kullanıyorum ve Allahın izniyle ilaçla değerler normale dönerse rahatlıkla hamile kalabilirsiniz inşallah ablamın 3 çocuğu var benim 3 hamileliğim
tugces87 Pinarpa ben de tam böyle yazacaktım tsh kolay düşürülebilen bir hormon 86 duymamıştım hiç ama ilaçla düşürülür bir şekilde bence de
Ozlem1297 Hasretim56 2 çocuğuna hamileyken başlamış ilaca sonra devam etmiş geçmemiş tsh hamilelikten sonrada 3 ye de ilaç kullanırken hamile kalmış
tugces87 Hasretim56 evet böyle yüksek değerler de varmış şimdi baktım. Siz doktora gittiniz mi ilaç dozu olarak ne verdi
vaveylamom Hasretim56 dahliyeye ve iyi bir endokrine gitmelisin. Lahana, karnabahar, brokoli yememelisin. Her şeyin çözümü var, sakin ol. Senin kadar olmasa da benim de tshnyüksekti. İlacı düzgün kullanmamama rağmen düşmüş ve şu an hamileyim
gezentianne Esesta Bir ekran yükler misin yanlışın var 86 diye bir değer yok panik yapma Ayy ne çok biliyosunuz gerçektennnn😃😃 Hayatında 4-5-6 yı duyup tsh yüksek sanıyorsunuz o kadar eminsiniz ki bir de postu açan hanımefendi kendini dünyada tek sanmış tsh ı böyle çıkan..Hastalıklar bu değerde çıkar gayet.. @Mercan0652 @Bzkrt Esesta @bgndgd
Mercan0652 gezentianne aşkım ben panik olmamasini söyledim zaten bu değer yok demedim yanlışlık olabilir dedim varmış biz de öğrenmiş olduk işte zaten hemen düzelen birşey ne parladin birden şaştım kaldım😅
Hasretim56 gezentianne gittim tabiki hatta bugun tekrar gidicem sonucu aldim direk kendimi cumartesi aksami acilde buldum acilde bisey cikmadi sali doktora gittim 50 mg ilac baslati bugun tekrar gidicem dozu yukselticek
Hizliveofkeli Acil tedavi olmanız gerekir. Bu değerle gebe kalsanız bile çocukta sıkıntılar olabilir. Hemen tedavi olun büyük geçmiş olsun 🙏
1boy1girlmom_ Hasretim56 benimde tsh değerim 42 çıkmıştı ilaç kullanıyorum 6 yıldır ömür boyu devam edeceğim kullanmaya
Hasretim56 1boy1girlmom_ bende ömur boyu kulanıcam bide bu triotin cıkma sebebini ögrenip onu cözmek lazım iyot eksiklıgındenmı yetersız hormonmu yoksa nodulmu var sebebini bulup ona göre hareket edicem şimdilik ilaca devam