Kubra001111 Kızlar gece uykum o kadar dengesiz oldu ki uyuyamıyorum sizde durumlar ne derin iykum olmuyo sürekli uyanıyorum ve geç uyuyorum böyle değildim daha önce
Edakayhan Kubra001111 şuan 29 haftalik hamileyim inanın ki 8.haftadan beri asla hiç bir gece uyuyamıyorum pat diye gece uykum kesildi sabah karşı 5 ,6 gibi uyuyabiliyorum öğlen uyanıyorum uyku düzenim alt üst oldu 🫠
lilii4 Kubra001111 22. haftadan beri aynı 25. haftadayız şuan ve hiç deliksiz uyumuyorum ağrılarım oluyor gece yataktan dönerken bile uyanıyorum. tuvalet olayına hiç girmiyorum en az 2-3 defa kalkarım maalesef hamilelik böyle bişi
Noluyoya Kubra001111 Bende 23+2 de aynı durumdayım kesintisiz uyku hayal oldu resmen panik yapıyorum bu sefer. Uykusuz kaldığım içinde gün içinde hep halsizim
Kubra001111 Edakayhan bende 2 aydır böyleyim heralde ya ilk 3 ay ne güzel uykuyla geçiyordu gün boyu uyusam da akşam 8 buçuk da geri uykum geliyordu ama şimdi gece durduk yere uykum kaçıyor
Kubra001111 lilii4 evet ya sürekli sol tarafıma yatinca uyuyamıyorum mecbur sırt üstü yatıyorum onda da belim çok ağrıyor dönerken eşimden destek alıyorum