Serapkayaa1234 Merhaba, taa kucuk bir kizken bile annelik hayali kurdugumda hep bir kizim olmasini dilerdim. Evlendik ilk bebegimizi kaybettik sonra uzun bir sure bebegimiz olmadi hatta tıbben zor tup bebeksiz olmayacak dediler o kadar uzuldum ki. Cok sukur sonra Allahım bana saglikli bir bebek nasip etti oğlum su anda 4bucuk yasinda. Boyle bir sevgi ve aşk olamaz hem de karsilikli. İcimde hep ayni duygu vardi ben kiz bebek istedigim icin benim kizim olmayacak, oglum 4 yasina daha girmemisti hamile oldugumu ogrendim ama dedim kiz bu hissediyorum onu da kaybettim o kadar uzuldum ki anlatamam ama asla isyan etmedim. 2 ay sonra tekrar hamile oldugumu ogrendim bin sukur. Her zaman saglik icin dua ettim, Rabbim ne gelirse senden kabulum yeter ki saglikla kavusabileyim diye sonra dediler kizin olacak inanamadim. Buraya kac kez post acmisimdir cinsiyet vs.icin o da inanmadigim icin. Her zaman duamda saglikla kavusabilmek onlari saglikla buyutebilmek var .Yani demem o ki bunlar sadece bizim beynimizdeki yanlis inanislar, Allah nasip ederse bir sekilde oluyor olumsuz dusunseniz bile. Evladin kizi erkegi yok gercekten yok o dogunca ve kucaginiza verdiklerinde dunyada yeryuzunde baska boyle bir duygu var midir bilmem bence yok. O kadar cok istedigim kiz evladim icin bazen dusunuyorum acaba oglum kadar sevebilecek miyim diye ama tabi ki sevecegim dunyanin en guzel nimeti evlat. Saglikla kavusun bebeginize, herkesin icinden gecebilecek dusunceler bunlar bunun icin vicdan azabi cekmenize gerek yok❤️ ve Allah gonlunuze gore versin