Nur_940 4 aylık hamileyim. 4 aydır gittiğim bi doktor vardı ama bazı olumsuzluklar nedeni ile doktorumu değişme kararı aldım. Görev nedeni ile Diyarbakırdayım. Doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok. Kala kaldım napıcam hiç bilmiyorum. Bana doktor önerebilecek var mı acaba
3erkekannesii Nur_940 memorial sabire hoca ya da batı hastanesi Melike hocayı tavsiye ederim ikisi de cerrahpaşa mezunu ilgili ve güvenilir doktorlar
Maviada Dünyaparkta Ebru Yücel Zengin’e gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim. Güler yüzlü halden anlayan biri.
Nur_940 esraaaes ismini çok duydum ama maalesef randevu yok. Bu hafta kontrole gitmem gerekiyor nisanın sonuna kadar randevusu yokmuş maalesef
Datlum Genesis pınar hoca muhteşem biri bu ay randevu kalmasada diğer aya alın onla devam edersiniz bende tayinciyim ama doğum yapip öyle gidicem bu doktora güveniyorum 🪷
Maviada Genesiste en son nöbetçi doktor kim ise yani senin doktorun yoksa nöbetçi doktor doğuma giriyordu. Hala öyle mi bilmiyorum ama , ilk gebeliğimde o yüzden o hastaneden vazgeçmiştim.
Datlum Maviada evet öyle bir durum varmış sanırım doktorumla hiç konuşmadım benim sezeryan olacak o yüzden o girecek zaten
Egee03 Nur_940 önceki doktorunuz kimdi acaba merak ettim benimde yarın doğumum var dünya park evindar elçiye gidiyorum memnunum