esengl03 Kızlar inst trendyol site onerirmisiniz guvenilir ve uyguna birseyler ariyorum alip da memnun kaldiginiz siteler varmi
Gamzeli_03 esengl03 tesettürü öyle rezil ettiler ki sen ne tarz giyiniyorsun moder kapalı mı Allah’ın emri olan tesettür mü keza üstü dar altı dar bir kilo makyaj eşarp belde omuzda saç yarısı açıkta bu tesettür değil modern kapalı,🤦🏻♀️😪😢
esengl03 Gamzeli_03 modern kapalilik diye birsey yoktur bizim bildigimiz allahin emrettigi gibi tesettür ve onu uyguluyoruz cesit cesit giyinmek modern kapalilik degildir dar pantolon istesem giderim açık magazasindan alirim
Gamzeli_03 esengl03 malesef etraf da o kadar kendini kapalı sanan var ki başı kapalı aşağı açık dan daha açık ona modern kapalı diyorlar,🤦🏻♀️🤷🏻♀️
aybalasmom esengl03 wawtesettür hem kaliteli hem uygun kaç defa alışveriş yaptım çok memnunum bayram için de oradan bakıyorum. Fikir olabilir
Asilzedemom esengl03 haza offical var ben elbise tarzı etek bluz tarzı giyiyorum ordan aldım genelde eskiden tesettür dünyası vardi çeşit yok galiba sefa mervede eskiden güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum
Talentedmom sutlukahve_ hayır trendyoldan ayırdılar onun ayrı uygulamasınvar trendyolmillayı indirmeniz gerekiyor