Kubra001111 Ozlemmm3535 doktor kontrolünde yaptım hayıt otu çayını ve soğan kürünü havuç incir kürü de yaptım tabi kzaman da tutmadı kısmet ama rabbim kolayca nasip etsin
_Nazendeem Ozlemmm3535 ben bi ara kullandim ve degerlerımi çok dengesız etkilemiştı doktorum bile bi ay içinde nasıl bu hale getırdın demiştı şaşirmiştı beni kötü yönden etkılemiştı herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana iyi gelmemiştı
Onurbanuu _Nazendeem neler kullanmıstın acaba nasıl kullanılıyo ya hıccte bılmıyorum benıde etkıler dıye korkuyorum valla
_Nazendeem Onurbanuu kuzu ben bi ilaç tek kullandim oda sağlıklı yumurta oluşup çatlaması adetın daha düzenli olması folikasıtlı vitamin ilacı bu ismi poliversın
leyl25 Sedaccls merhaba kaç kutu kuallandıktan sonra gebelik oldu doktor mu verdi kendiniz mi aldınız ben kendim aldım kullanıyorum yeni sabah akşam tok
ebrarkus Ozlemmm3535 soğan kürü kullanmıştım. Kullandığım ay hamile olduğumu öğrendim. Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah 🤲🤲 tamamen bu ay hamile olur muyum düşüncesini kafanızdan atın. Çünkü her şey orada bitiyor
Ozlemmm3535 ebrarkus ben de Prolaktin yüksekliği olduğu için soğan kürü içmemem gerekiyormuş oluruna bıraktım inşallah en yakın zamanda ben de sağlıkla hamile kalırım 💖
ikball1 Ozlemmm3535 merhaba kullandığınız kurler ise yaradimi bende hayit kullandım yumurtlama olunca bıraktım da