Mercan0652 aysetcdmr_ 57 kaldım 59′um şuan çok alamadım 24. Haftadan sonra durdu kilom şeker yüzünden 😐 tek iyi yönü ödem olmadım hiç şükür sağlıklı beslendigim için sanırsam ya da bünyeden dolayı bilemedim 😅
aysetcdmr_ Mercan0652 bünyeden de değişiyor ama beslenme şekliniz de önemli tabi şeker gebelikte mi çıktı peki?
Mercan0652 aysetcdmr_ evet gebelikte çıktı canim birazcık yüksekti sadece. Bende şaşırdım çıktığına zaten belirti de yoktu ailede de yok yani iyi ki yükleme yaptırmışim ama çocuğa zarar vermedim en azından şuan normal kilosunda şükür
Birbenbirbebek aysetcdmr_ 63 ile hamile kaldım suan 72 kg yum 27 haftalığım 😂😂😂 9 kg dile kolay 😂 4 ay sadece 2.5 kg aldım sonrası efsaneydi anlamadım bile 😂 sanırım +19 ile girerim doğuma 🥹
aysetcdmr_ Birbenbirbebek 😂 ay maşallah olsun berekettir verilir hayat mottom bu oldu artık bende bu gidişle öyle olucam 😂😂
Birbenbirbebek aysetcdmr_ ayy napalım 😂 çokta yemiyorum vallahi doktorum ⅔ kg fazla biraz dikkat et diyor da ⅔ kg lafı mı olur yaa 😂😂
AybenYB aysetcdmr_ evet öyleymiş hafiften kilo alımım hızlanmaya başladı zaten bebiş büyüsün diye her şeyi yiyorum avokadolar cevizler yumurtalar 😂
aysetcdmr_ AybenYB bende aynı valla avokado ceviz yumurta meyveler salatalar balık normalde çok yemem balık yumurta falan ama şu an mecbur
AybenYB anneoluyorum94 anladım yani tabii dikkat etmek gerekiyor ama belli bir raddeden sonra siz kontrol edemiyorsunuz ki ne yeseniz yarıyor 😂 bennde tam o günlerin başladığı zamandayım, hızlanmaya başladı kilo alımım 🥹
anneoluyorum94 AybenYB aynen öyle oluyor ne yapalım artık yaşayıp görelim bu işin sonu kaç kiloya dayanıyor bakalım 😅😅
aysetcdmr_ Birbenbirbebek 😂😂 ayy çok güldüm allahta sizi güldürsün verilir ya boşverin napalım şimdi yemeyip ne zaman yiyeceğiz
CoolMamaMode aysetcdmr_ Haftadayım 57 ile hamile kaldım şuan 65 im 😒 ve bu haftadan sonra daha hızlı alınıyormuş ne yapcam bilmem 🥺 göbeğim dışında bi yerim kilo almadı gibi ama yine de son haftalarda çok alınıyor diyorlar ya korkuyorum biraz .. ilk dört ay bir kilo almıştım son iki ay da ne olduysa oldu 😅
aysetcdmr_ CoolMamaMode evet 6-7 aydan sonra hızlı alınıyor diyorlar bende 4. Aya kadar hiç almıyordum ama baya hızlı almaya başladım şu an 😄
aysetcdmr_ Burcin_gulen maşallah valla çok iyi ama dikkat edin sonradan sonraya bir anda alınıyor diyorlar 😄