aysetcdmr_ Merhaba güzel hamişler ben 18+3 haftalık hamişim ve yaklaşık 4 buçuk 5 kilo kadar aldım ama bu zamana kadar 2-3 kilo anca almıştım şu son 1 haftada birden almaya başladım normal mi sizlerin nasıl ilerliyor hamilelik 🦋☺️
Eceunverkanra aysetcdmr_ 24+2 gunluk hamileyim 52 kg ile hamile kalmistim 59kg oldum 7kg aldim daha simdiden🥲 Cok zayifken hamile kaldigim icin doktorum simdi normal kilona anca geldin bundan sonra alacagin kilolar da fazlalik olur dert etme diyor🥰
DENIZ_55 aysetcdmr_ bende 34+3 haftaligim en son 31+5 haftalikken tartildim toplam 11 kilo almışım 😵💫
busra05_ Haftadayım 57 ile hamile kaldım suan 66/67 kiloyum. Berekettir verilir inşallah:)) sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Eceunverkanra aysetcdmr_ Normalde cok istahsiz bir insanim ama hamileyken ve emzirirken istahim aciliyor ogluma hamileyken de boyleydim🙈 Yeter ki saglikla beslensin napalim kilolar bi sekilde gider saglikla gelsinler insallah❤️
Fdm13- 62 hamile kaldım. Şuan 65 kiloyum. 20+0 şuanlik bebeğim.. sağlıkla gelsin minik kuzularimız 🙏🏻💕
aysetcdmr_ Eceunverkanra bende aynı dediğiniz gibi iştahsızdım hayatımda hiç 50 kiloyu görmedim ama şu an 50 kiloyum ilk kez 😄
EsilaMelisa01-06 aysetcdmr_ 56 57 ile hamile kaldım 59 kiloyum 26+3 deyim bende son zaman kilo alıyorum ben ya ilk kizimdada oyleydi