tahamommy Mrvmrv78 ben tam 5+0 da gitmiştim belli belirsiz görmüştük ultrason cihazının yeniliği de önemli 5+4 gibi falan daha iyi olabilir zaten 10 gün sonrasına da kalp atışı için çağırıyolar
Mrvmrv78 tahamommy çok güzel inşallah bende sağlıkla duyarım. İlk öğrendiğimde çok fazla göğüs hassasiyetim vardı şuan o kayboldu hafif karın ve kaşık ağrımm var hassasiyetin kaybolması biraz canımı sıktı aslında 🥺
Mrvmrv78 Deryadry çok güzel inşallah bende görürüm şuna belirtiniz var mı gebelikle ilgili bende kasık ve ara ara bel ağrısı oluyor
Mrvmrv78 Deryadry karından mı gördünüz vajinadan mı ben bugun5+0 olduk karından göremedi biraz moralim bozuldu
tahamommy Mrvmrv78 hiiiç canını sıkmasın canım benimde öyle göğüs hassasiyeti 6 haftanın sonunda bitti, 8. Haftada mide bulantısı başladı şimdide kasık ağrım oluyor her hafta birbirinden farklı ve güzel keyfini çıkar 😍😘
Heycanlianne_41 Mrvmrv78 şuan bende aynı şeyi yaşıyorum gögüs hassasiyetim kayboldu sanki bir sorun oldu mu sende canım neden böyle oluyor🥹
Deryadry Mrvmrv78 38. Haftama geldim ben çok şükür 🤍hiç belirtim olmadı gebelikle ilgili 8. Aya kadar karnım büyümese hamile olduğumu bile anlamazdım
Arzu_tasan Mrvmrv78 ben 5+3 ken öğrendim gebeliğimi 5+5 de keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Arzu_tasan Mrvmrv78 ben de göğüs hassasiyetı ve mide bulantısı uyku halsizlik var bana gebeliğim süpriz oldu 1 ay 12 gün sonra ogrendım gebeliğimi regl gecikmesi sonucu mide bulantılarım vardı ama hiç şüphelenmedim
ozlem_2727 Mrvmrv78 5+5 dr keseyi 6+6 da kalp atışını dinledim eğer geç döllenme vs değilse ortlama 7 haftada kalp atışı duyuluyo
aysetcdmr_ Mrvmrv78 ben 5 haftalıkken gördüm oluşmuştu ama kalp atışını 6. Hafta da dinledim 🥰 ama herkesin aynı olmuyor 7-8. Haftalarda dinlenebiliyor kalp atışı
Mrvmrv78 aysetcdmr_ 5 hafta da karından mı gördünüz vajinal mi benim bugün tam 5 hafta oldu karından göremedi
Mrvmrv78 SecretaryMother karından mı gördünüz 4 haftalıkken benim 5 hafta karından baktı görünmüyor dedi