7bebekk solgar brewer’s yeast with vitamin b12 Kızlar bilen kullanan var mı acaba ? Doğumdan önce kullanmaya başlasak bebeğe bir zararı olur mu bilgisi olan var mı doktorumada sorucam ama burdan bi danışmak istedim yardımcı olabilecek var mı ? İlk doğumumda sezaryenle 15 gün sonra sütüm gelmeye başladı ve bebeğim o süreçte mamaya biberona alıştığı için hiç emmedi. Yine sezaryen olucam ve mama vermek istemiyorum ilk gün sütüm gelsin istiyorum
Edafmo 7bebekk ben doğumdan sonra kullanmaya başladım Doğurduğumun ikinci günü ciddi faydasını gördüğümü de düşünüyorum fakat doğum öncesi doktorunuza sormanız daha iyi.. İlk günden sütünüz gelmeyebilir bu da sürecin bir parçası mama da zehir değil nihayetinde gerektiği yerde gerektiği kadar vermelisiniz. İlk günden şakır şakır süt gelmeme ihtimali yüksek. Şırınga veya kaşık biberonla mama desteği verebilirsiniz.
Eliffyamann 7bebekk canım tabiki doktora danış ama ben 37 haftalığım, egzamalarim için doktor kortizonlu kremi bile artık kullanabilirsin bu haftadan sonra bebek etkilenmez dedi, o vitamin çok güzel süt için birde, Ravla lohusa yağı öneririm süt kaliten için
Mrscakir 7bebekk ben 1 ay önce doğum yaptım sütüm yetmediği için arada mamada veriyorum bebeğime. Philipsin biberonları anne memesine çok benzediği için meme reddi yaşamıyoruz tavsiye ederim. Doktorum yavaş yavaş mamayı bırakmamı istediği için bana da solgarı önerdi henüz 3 gündür kullanıyorum ama psikolojikmen mi yoksa ilacın etkisi mi bilmiyorum ama sütümde artış oldu ☺️ Doğumdan öncesi için bilgim maleseff
7bebekk Edafmo tabiki mama zehir değil ilk bebeğim tamamen mamayla büyüdü. Ama biberona alışınca asla memeyi kabul ettiremedim sağıp yine biberonla verdiğim oldu ama emmediği için sütüm kesildi zaten çok az geliyordu. Ben sadece ilkindeki gibi geç gelmemesi aynı şeyleri yaşamamam açısından sordum. Sonuçta emzirirken kullanıldığındada bebeğe geçiyor hamileyken bi zararı olur mu bilemiyorum bu hafta kontrolüm var doktoruma danışacağım ama yinede burdaki annelerdende bilen varsa fikir almak istedim. Teşekkürler yanıtınız için
7bebekk Eliffyamann Çok geçmiş olsun 🙏🏻 İlk defa duyuyorum dediğiniz yağı nasıl kullanılıyor ? Hemen bi bakayım teşekkür ederim 🥰
7bebekk Mrscakir gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsün bebeğiniz 🥰 bende philips avent kullandım ama bir türlü memeye alıştıramadım oğlumu denemediğim yöntem kalmadı ama yok olmadı. Bunda biraz sabırsızlanıyorum hiç biberona alışmadan sütüm gelsede emse diye 🥹 tabi sağlıklı olsunda hayırlısı artık yinede doktorada bi sorucam bakalım belki birkaç gün önceden problem olmazsa en azından 15 günde değilde belki birkaç güne iner sütüm diye ümit ediyorum. Çok teşekkür ederim 🌸🥰
Eliffyamann 7bebekk teşekkür ederim 🙏🏻 sabahları bir yemek kaşığı içebilirsin sağlıklı yağlardan oluşan bir karışım , sütümüz fazla olsada kalitesini arttırmak daha önemli, böylece kilo alımı bol bol olur allahın izniyle 🤗
Mrscakir 7bebekk çook teşekkür ederim 🥰 sizde en güzel şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ☺️ doğrudur her bebek bir olmuyor yine de sütüm gelmiyor yada emmiyor diye moralinizi bozmayın siz, olmayınca olmuyor maleseff mamada kötü bir şey değil sonuçta sağlıklı şekilde büyüsünler de 🥰
7bebekk Eliffyamann Siz söyledikten sonra interntten yorumları okudumda gerçekten dediğiniz gibi sütün kalitesini çok arttırıyormuş, çok fazla memnuniyet var daha önce hiç duymamıştım, en yakın zamanda alıp denemek isterim inşallah çok teşekkür ederim 🤗🌸
Mrscakir Bir_annem merhaba, evet kullanıyorum hayır hiç bir şekilde kilo artışı yapmadı ama yapı olarakta kilo alabilen birisi değilim zayıf birisiyim belki kişiden kişiye etkisi farklı olabilir ☺️
Bir_annem Mrscakir ben de normal şartlarda öyle kilo alan birisi değilim zayıfım ama birkaç yerde çok kilo yaptı şeklinde görünce bir tedirgin oldum. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için