Fuhen Kızlar ben koltuklarımı değiştirmek istiyorum şimdiki koltuklarım tay tüyü gibi ama iç süngeri tozluymuş o yüzden su dökülse temizlemek istesem bile siyah koca koca lekeler oluştu tekrar bu durumu yaşamak istemiyorum koltuk deneyimlerinizi paylaşır mısınız uygun ama kaliteli birşeyler almak istiyorum☺️
Hanfak Fuhen mobilyacıyım tay tüyünün modası geçti artık, tedy kumaş, baby face, kırçıllı kumaşlar moda son 1-2 yıldır. Tay tüyünün yönü var oturunca oturma yerinde kalça izi çıkıyor sürekli düzeltmeniz gerekiyor size zor olur
kalocwom Fuhen Ben araştırarak nubuk kumaş tercih etmiştim. Ne tüy topluyor ne içine toz yutuyor aşırı memnunum. Bişi döküldüğünde de hemen içe emme yapmıyor
Bzkrt Fuhen nubuk deri gibi çok sevemedim tay tuyude yön değiştiriyor teddy ve şönil tavsiye ederim kalın ve kullanışlı kumaşlar
MinikBrokoli Glhayat_54 evet çıkıyor ama benim ki 4. yılda rengi değişti gibi hissediyorum, şimdi bohem kumaşlar hoşuma gidiyor böyle kendinde pütürlü bir yapısı var gibi özellikle gri olan çok güzel