orkidemm_ Kızlar tek tüplüyüm ovu testi kullanmak istemiyorum akıntı ile takip edeyim dedim ama akıntı da şart mı merak ettim yani akıntı olmaz ama yumurtlama ovulasyonda çıkar mı vs
Onurbanuu orkidemm_ yanı bende seffaf akıntı ve bel agrısı cekınce anlıyorum yumurtlama olayını aslında bedenınızı tanısanız belkı farkedersınız daha onceden çatladıgını vs
GezenTavuk_2 orkidemm_ Benim akıntım olmuyor sanırım emin değilim o yüzden ovulasyon testi kullanıyorum ben de anlamıyorum o dönemi o yüzden test kullanıyorum
Eda42_ orkidemm_ Canım bende biliyorsun Aralık’ta boş gebelikten kürtaj oldum önceden akıntı kasik ağrısı çok olurdu anlardım ama şu iki aydır ne akıntı ne kasik ağrısı olmuyor sanırım yumurtlama olmuyor zaten Perşembe kontrol gittim yumurta 13 mm vardı pazartesi günü kontrol ama ben hiç büyüdüğünü sanmıyorum çünkü belirti Yok
orkidemm_ Onurbanuu aslında 1 ay oldu kürtaj olalı 2 kez o akıntıyı görüpte gebe kaldım ama akıntıya göre yumurtlama mı değil mi diye beklemek biraz risk mi diye düşündüm
Onurbanuu orkidemm_ oylemı benımde 15 gün oldu nerdeyse kurtaj olalı yanj suan benım akıntım oluyor belkı sızınde yumurtlama donemınızdır degerlendırmekte fayda var
orkidemm_ Esma006 ah işte bunu çok merak ediyorum ben o zaman o şeffaf akıntı tam anlamı ile yumurtlamamın göstergesi değil
Nurbl Aşko tam yumurtladığın günü bilmeyebilirsin ama yumurtladığın ortalama haftayı anlayabilirsin mesela ben 3 gün akıntı çok yoğundu ovulasyon kullandığım için gördüm ki o 4. Gün pik oldu ovulasyon kullanmasam o 3 gün yumurtlama sanardım mesela
orkidemm_ Nurbl işte bu akıntı kesin mi yumurtlama belirtisi onu merak ediyorum canım 2 gebeliğimde o akıntıyı gördüğüm gün olmuştu ama ola ki akıntı olmaz ben olmadı diye değerlendirmem ya saçma mı olur bu
Mrv60 GezenTavuk_2 merhabâ ilk oğluma ovülasyon testi kullanmıştım dün yumurtlama döneminiz başlamış bugün ve yarını değerlendirin çatlama olana kadar devam edin. Çatlama olduğunda testinizdeki T kısmı silik olmaya başlayacak 🌸
Nurbl orkidemm_ işte tam gününü bilemezsin akıntı bel ve kasık ağrısı olduğu gün yumurtlama dönemidir sen bol bol değerlendir olmadı
orkidemm_ Nurbl bilmiyorum ya öyle sık değerlendiremem bu zevk işi 🤣bir işmiş gibi ya da bebek için yapmak hiç içimden gelmiyor
orkidemm_ Onurbanuu akıntın varsa olabilir ben kürtaj oldum o ay hiç yumurtlama akıntım olmadı o yüzden bu ay olabilir ki zaten korundum ilişki yasaktı